Skip to main content
test
Erityissosiaalityöntekijä perheneuvolaan - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Tule erityissosiaalityöntekijäksi Kymsoten perheneuvolaan Kouvolaan!

Kymsoten kasvatus- ja perheneuvonnassa Kotkan, Haminan ja Kouvolan perheneuvoloissa työskentelee noin 30 kasvatus- ja perheneuvonnan ammattilaista. Kouvolan perheneuvolassa henkilökuntaan kuuluu 5 erityissosiaalityöntekijää, 6 psykologia, 1 perheneuvoja ja 1 palvelusihteeri.

Haemme nyt Kouvolan perheneuvolaan erityissosiaalityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen

Tarjolla on monipuolista ja haasteellista hoito-, tutkimus- ja konsultaatiotyötä sinulle, joka olet innostunut työskentelemään lasten ja perheiden parissa moniammatillisen tiimin jäsenenä. Perheneuvolassa erityissosiaalityöntekijä ohjaa ja neuvoo perheitä, tekee terapeuttista ja kuntouttavaa työtä lasten ja perheiden kanssa sekä toimii asiantuntijana yhteistyöverkostoissa. Tarjoamme kokeneen työryhmän tuen ja suhtaudumme myönteisesti ammattitaidon ylläpitämiseen sekä kehittämiseen koulutuksen ja työnohjauksen keinoin.

Perheneuvolan erityissosiaalityöntekijän tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalityöntekijän pätevyys ( Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä ( 817/2015) 7 § ). Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus-, tiimityöskentely- ja yhteistyötaitoja. Kasvatus- ja perheneuvonnan työkokemus ja erikoistumiskoulutus lasketaan eduksi.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain ( 504/2002 ) mukainen ote. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Opinto- ja palvelustodistukset pyydämme ottamaan mukaan mahdolliseen haastatteluun.

Edellytämme tartuntatautilain 48 a§ asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kasvatus- ja perheneuvonnan palveluesimies Arto Ripatti
puh. 040 182 1312
arto.ripatti(at)kymsote.fi

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 45100 Kouvola

Rekommenderade jobb