Skip to main content
test
Erityissosiaalityöntekijä - Social-och hälsovårdssektorn

Kehittämisestä innostuva sosiaalityön ammattilainen, tule meille gerontologisen sosiaalityön pohjoisen toimipisteeseen Malmille erityissosiaalityöntekijän viransijaisuuteen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työnkuvan, jossa yhdistyvät gerontologisen sosiaalityön asiakastyö ja kehittämistehtävät.

Pohjoisen gerontologisen sosiaalityön yksikön toimipisteessä kehittämistyön erityisosa-alueena on osallisuus. Tervetuloa jatkamaan työtä yhdessä osaavan työyhteisön sekä gerontologisen sosiaalityön yksikön erityissosiaalityöntekijätiimin kanssa!

Sosiaalityötä kehitetään gerontologisessa sosiaalityössä aktiivisesti. Pohjoisen toimipisteen kehittämisteemana on ollut osallisuus ja muilla alueilla teemoina ovat asuminen ja talous, mielenterveys- ja päihdetyö sekä pari- ja perhesuhde ja kaltoinkohtelu.

Tehtävään kuuluu 40 prosenttia gerontologisen sosiaalityön ammatillisen ja menetelmällisen asiakastyön kehittämistä ja 60 prosenttia työskentelyä vaikeissa elämäntilanteissa olevien asiakkaiden kanssa toteuttaen palvelusuunnitelmaa.

Erityissosiaalityöntekijä koordinoi ja seuraa sekä arvioi asiakkaan suunnitelman mukaisten palveluiden toteutumista ja verkostoi tarvittaessa myös muita tahoja auttamaan asiakasta. Erityissosiaalityöntekijä toimii erityistä tukeva tarvitsevan asiakkaan omatyöntekijänä.

Tehtävässä tarvitaan itsenäistä työotetta, taitoa tehdä moniammatillista yhteistyötä, toiminnan kehittämiskykyä ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus ja sen lisäksi edellytetään 30-40 opintopisteen suuruinen erikoistumiskoulutus tai yliopistollinen jatkotutkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi gerontologisen sosiaalityön kokemuksen.

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala » Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut » Pohjoisen gerontologinen sosiaalityö
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-03-2245-22
  • 3.3.2023 - 27.10.2023
  • 3529,86 e/kk
  • 10.1.2023 - 8.2.2023 16:00
  • KuntaSosiaalityöHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Vs. johtava sosiaalityöntekijä Irma Huotari
irma.huotari@hel.fi
09 310 24398

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala » Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut » Pohjoisen gerontologinen sosiaalityö

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Malmin asematie 3 A, 00700 Helsinki

Rekommenderade jobb