Esi- ja perusopetuksen koulukuraattori - Kotka Stad

Esi- ja perusopetuksen koulukuraattori

Kotkan kaupungin opetustoimen vastuualueella on haettavana esi- ja perusopetuksen koulukuraattorin toimi määräajaksi 8.8.2019-5.6.2020.

Koulukuraattorin tehtävänä on mallintaa esiopetuksen kuraattorityötä yhdessä opiskeluhuollon suunnittelijan kanssa ja tarjota oppilas- ja opiskelijahuoltolain mukaisia yhteisöllisiä ja yksilöllisiä opiskeluhuollon palveluja. Kuraattorina toimit oman alasi asiantuntijana esiopetus- ja kouluyhteisössä. Työskentely tapahtuu oppilaan, perheen, esi- ja perusopetuksen henkilöstön ja muiden verkostojen kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja kehittämismyönteisen työn, työnohjauksen sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen osaavassa ja innostavassa moniammatillisessa työyhteisössä.

Tehtävään valitulla tulee olla lain sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) 7§:n mukainen kelpoisuus (sosiaalityöntekijä) tai sosiaalialan ylempi ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi YAMK). Pätevyyden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Tehtävä edellyttää vahvaa sosiaalialan ammatillisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä kokemusta itsenäisestä työskentelystä sosiaalityön asiakasprosesseissa. Koulukuraattorilta edellytetään yhteistyökykyä sosiaalityön asiantuntijana erilaisten tiimien jäsenenä ja verkostoissa sekä kiinnostusta kehittää opiskeluhuoltoa. Luemme eduksi kokemuksen lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä esiopetuksen ja koulumaailman tuntemuksen.

Tehtävään valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja muut ehdot ovat KVTES:n mukaiset, tehtäväkohtainen palkka on 2832,48 e/kk.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 045 7881 7896 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Lisätietoja antaa opiskeluhuollon suunnittelija, vastaava koulukuraattori Nina Kaukoranta, puh. 040 848 2344 tai sähköpostitse nina.kaukoranta @ kotka.fi.

Kotkan kaupunki, Opetustoimen vastuualue
Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Kotkan kaupungin yleissivistävään koulutukseen kuuluu 17 peruskoulua, kaksi lukiota ja aikuislukio. Opetustoimen tavoitteena on kehittää oppivaa, osaavaa, sivistynyttä ja hyvinvoivaa Kotkaa. Kaupunkimme on aktiivisesti mukana myös valtakunnallisessa kehittämistyössä.
Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.
Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.

Tutustu työnantajaan