Skip to main content
test
ESIHENKILÖ, Koulu- ja opiskeluterveydenhuolto - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Oletko etsimämme motivoitunut, osaavaa ja henkilöstön hyvinvoinnista kiinnostunut esihenkilö?

Tule mukaan aitiopaikalle Keusoten koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon!

Esihenkilönä toimit osana Perhekeskuspalvelujen neuvola, koulu - ja opiskeluterveydenhuollon tiimiä. Työparinasi ja alussa tutorinasi toimii toinen koulu- ja opiskeluterveydenhuollon esihenkilö. Kuusi Keusoten kuntaa on jaettu kahdelle esihenkilölle ja haettavaan tehtävään kuuluu Mäntsälä, Järvenpää, Pornainen sekä Tuusula.

Teet tiivistä yhteistyötä muiden tiimin esihenkilöiden kanssa, yhteistyö on tiivistä myös yhteistyökumppaneiden suuntaan. Vastaat esihenkilönä koulu- ja opiskeluterveydenhuollon kehittämisestä, arjen sujumisesta, muutoksen johtamisesta, taloudesta, henkilöstöhallinnosta, terveydenhoitajien osaamisen kehittämisestä ja vastuualueen prosessien edistämisestä. Lisäksi tehtäviin kuuluu monialainen yhteistyö Keusoten eri palveluiden sekä muiden verkostojen kanssa. Tehtävien hoitaminen edellyttää liikkumista Keusoten alueella, joten oman auton käyttäminen on edellytys työskentelyssä.

Toimiaksesi tehtävässä edellytämme terveystieteiden maisterin tutkintoa tai ylempää ammattikorkeakoulututkintoa, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op. Lisäksi tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa sekä alansa työkokemusta. Edellytämme kokonaisuuksien hahmottamista ja kykyä johtaa työtä usean eri kunnan alueella. Valittavalta edellytämme myös esimieskokemusta.

Valintoja tehdessämme katsomme eduksesi kehittämis- ja suunnittelukyvyn, talousosaamisen sekä digi- ja Lean-osaamisen. Lisäksi arvostamme yhteisvastuullista työotetta, aloitekykyä, asioihin ketterää tarttumista ja niiden edistämistä reippaalla otteella, joustavuutta sekä johtamiskokemusta. Edellytämme valittavalta myös hyvää suomen kielen suullista sekä kirjallista ilmaisutaitoa.

Tehtävä tarjoaa aitiopaikan olla mukana tulevaisuuden hyvinvointialueella, monipuolisen ja mukavan työn sekä mukavan työilmapiirin. Mahdollistamme liukuvan työajan, joustavan hybridietätyö mahdollisuuden, laajan työterveyshuollon sekä Eazybreak -edun (kulttuuri, liikunta).

Palvelussuhteen tietoja:

  • Vakituinen virkasuhde alkaen 25.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on 6kk.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3501,03 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.
  • 1.2. on tartuntalaki 48§ muuttunut ja haettavaan tehtävään edellytämme laajempaa (korona) rokotesuojaa.
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa sivu tästä
Lisätietoja saat Perhekeskuspalveluiden päällikkö Minna Kairesalo, puh. 050 4972916, minna.kairesalo@keusote.fi ja koordinoiva esimies Saija Numari, 050 4972905, saija.numari@keusote.fi.Hakuaika päättyy 18.8.2022.
  • Haastattelut toteutetaan Teams - haastatteluina 25.8.2022.
Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Rekommenderade jobb