Esimies - Pieksämäen kaupunki

HAEMME JOUKKOOMME ESIMIESTÄ VIRKASUHTEESEEN

Pieksämäen kaupungin ikääntyvien palvelut hakee rentoon, motivoituneeseen ja asiantuntevaan joukkoonsa esimiestä Hiekanpään palvelukeskukseen.

Hiekanpään palvelukeskus on 60-paikkainen ikääntyneiden tehostetun palveluasumisen yksikkö. Asiakkaista 55 on pitkäaikaisia ja 5 paikkaa on varattu lyhytaikaiseen intervallihoitoon. Esimiestyö sisältää päivittäisen toiminnan johtamisen lisäksi henkilöstö- ja taloushallinnan tehtäviä. Esimiehellä on merkittävä rooli henkilöstön työhyvinvoinnin ylläpitäjänä ja koordinoijana, mutta myös palvelutoiminnan kehittäjänä ja toimivien hoitokäytänteiden juurruttajana.

Hakemallamme esimiehellä tulee olla soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto johtamiskoulutuksella täydennettynä. Lisäksi edellytämme kokemusta esimiestyöstä ja työkokemus ikääntyneiden palveluista katsotaan edusti.

Hakuaika päättyy 26.9.21

Hakijalta edellytetään tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.
Virkaan valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Virkaa haetaan sähköisellä hakemuksella suoraan Kuntarekry.fi-sivulta tai kotisivuiltamme www.pieksamaki.fi/palvelut/avoimet-tyopaikat, josta löytyy hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake, johon liitetään CV/ansioluettelo.

Lisätietoja

https://www.pieksamaki.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ikääntyvien palveluiden tulosaluejohtaja Päivi Kauppinen 040 198 5430

Lisätietoja

Pieksämäen kaupunki, Perusturva

Pendolinon pyrähdyksen päässä Helsingistä ja maakuntakeskuksista sijaitseva Pieksämäki tarjoaa elämisen helppoutta luonnonkauniissa puistomaisemissa.

Kompaktissa kaupungissa kaikki on käden ulottuvilla ja työpäivän jälkeen aikaa jää harrastamiselle, hidastamiselle ja elämäsi tärkeimmille ihmisille. Pieksämäellä on helppo elää hyvää elämää. Paikkakunnalle muuttaville on runsaasti tarjolla sekä vuokra- että omistusasuntoja.

Lisäksi voimme yhteistyössä TE-palveluiden kanssa tukea puolisosi työpaikan etsimistä. Lisätietoja tästä kaija.heiskanen@pieksamaki.fi


Osoite: Huvilakatu 27, 76130 Pieksämäki

Rekommenderade jobb