Esiopettaja - Tervolan kunta

Tervolan kunnan sivistystoimessa on haettavana

Osa-aikainen ESIOPETTAJAN määräaikainen virka
Lapinniemen koulussa ajalle 1.8.2021 - 31.7.2023
Esiopetuksen lisäksi tehtävään kuuluu iltapäivätoiminnan koordinaattorin tehtävä ja mahdollisia muita tunteja. Hakuaikaa on jatkettu.

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Virkasuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tervolan kunta on savuton työpaikka.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävä täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

Hakemukset on jätettävä ensisijaisesti sähköisenä osoitteessa www.kuntarekry.fi 22.6.2021 klo 12.00 mennessä. Mahdolliset postitse toimitettavat hakemukset osoitteeseen: Tervolan kunta, koulutoimisto, Keskustie 81, 95300 Tervola. Kuoreen merkintä esiopettaja.

Lisätietoja

http://www.tervola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa apulaisrehtori Marko Niska puh. 0400 944 849 tai marko.niska@tervola.fi.

Lisätietoja

Tervolan kunta, Lapinniemen koulu

Etelä-Lapissa tulijat ja olijat halaa tervetulleeksi pieni Tervolan kunta. Se on välittämisen, ennakkoluulottoman ongelmanratkaisun ja silmäkulman pilkkeen eli ämpäripäisyyden koti. Tervolassa on luotu ja ylläpidetty poikkeuksellisen hyvät kuntapalvelut, yritysympäristöt ja vaalittu yhteisöllistä elämäntapaa. Nelostietä hurauttaa Tervolan rauhasta ja luonnon kauneudesta alueen lähikaupunkeihin hetkessä.


Osoite: Itäpuolentie 1545, 95300 Tervola
Tervolan kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb