Skip to main content
test
Esiopettaja/ varhaiskasvatuksen opettaja - Grankulla stad

Halutko olla mukana toteuttamassa laadukasta varhaiskasvatusta lämminhenkisessä työyhteisössä? Haluatko luoda turvallisen ja lämpimän oppimisympäristön monipuolisen toiminnan kautta? Onko lasten hyvinvointi, liikuttaminen ja leikittäminen tärkeä osa työtäsi? Jos vastasit kyllä, on tämä juuri sinun paikkasi. Kauniainen on oppimismyönteinen, fiksun toiminnan ja yhteistyön kaupunki, jossa kuntalainen on keskiössä. Kauniaisten varhaiskasvatuksen perusta on lapsen oikeus hyvään lapsuuteen. Turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä tuemme lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä ammattitaitoisen henkilöstön ohjauksessa. Kauniainen sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä ja bussit tulevat aivan lähelle Pikku Akatemian päiväkotia. Tule kanssamme rakentamaan laadukasta varhaiskasvatusta elämänmyönteiseen Kauniaisiin!

Päiväkodissamme on viisi ryhmää ja haemme osaavaan työyhteisömme varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus toteuttaa omaa
ammatillisista osaamistasi parhaalla mahdollisella tavalla.
- aktiivisen, joustavan ja jatkuvasti kehittyvän toimintakulttuurin
- mahtavan työyhteisön tuen
- koulutusmahdollisuuksia
- hyvät resurssit tehdä työtä laadukkaasti.


Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 6. luvun mukaisesti. Pätevien tai sopivien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää myös määräaikaisena. Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Alan työkokemus 1-5-vuotta. Tehtävässä edellytetään esioettajan kelpoisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen tuottaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja herkkyyttä tarttua asioihin.


Tuntemus vuorohoidosta

Lisätietoja

https://www.kauniainen.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatusyksikot/kunnallinen-varhaiskasvatus/pikku-akatemia/
https://www.kauniainen.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Paula Somila, varhaiskasvatusyksikön johtaja, 050-3415313, paula.somila@kauniainen.fi

Lisätietoja

Kauniaisten kaupunki, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Kauniaisten kaupunki Kauniainen on aktiivinen, kaksikielinen ja elämäniloinen kaupunki, jossa asuu noin 10 000 asukasta. Täällä etäisyydet ovat lyhyitä ja yhteenkuuluvuus vahvaa – siksi monet asukkaat kutsuvatkin kotikaupunkiaan kyläksi. Tutkimusten mukaan Suomen tyytyväisimmät asukkaat asuvat Kauniaisissa. Huvilakaupungissamme luonto on aina lähellä, ja edistämme ekologisesti kestävää kehitystä kaikessa toiminnassamme. Kaupungin palveluksessa meitä on noin 700, ja me haluamme sinut mukaan työyhteisöömme! Kauniaisten kaupunki tarjoaa sinulle joustavan ja oppimiseen kannustavan työyhteisön, jossa sinua kannustetaan kokeilemaan, arvioimaan ja oppimaan uutta. Yhdessä takaamme kaupungin palvelujen korkean laadun myös tulevaisuudessa. Työnantajana kaupunki tukee etätyötä kaikissa työtehtävissä, joissa se on mahdollista. Kaupunki tarjoaa sinulle monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun. Lisäksi voit hankkia itsellesi työsuhdepyörän. Tervetuloa tiimiimme!


Osoite: Akatemiantie 11-13, Kauniainen, 02700 Kauniainen
Kauniaisten kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb