Esiopettajan sijaisuus - Riihimäen kaupunki

Esiopettajan sijaisuus

Riihimäen sivistyksen ja hyvinvoinnin toimialueen varhaiskasvatuksessa on haettavana Lasitehtaan koulun esiopetuksessa lastentarhanopettajan sijaisuus ajalle 13.8.2019- 31.5.2020. Toimen työaika 38,75 h/vko.

Haemme työyksikköömme hyvät tiimityöskentelytaidot omaavaa, itsenäiseen työhön pystyvää henkilöä. Arvostamme joustavaa, erinomaiset vuorovaikutustaidot omaavaa henkilöä, joka on valmis toimimaan tiimivastaavana lapsiryhmässä sekä toimimaan työparina toisen esiopettajan kanssa. Henkilön työtehtävät ovat esiopetuksessa ja iltapäivähoidossa. Etsimme motivoinutta työntekijää, jolla on ammattitaitoinen ote työhönsä sekä kokemusta esiopetuksesta ja pienryhmätoiminnasta. Tarjoamme monipuolisen työympäristön, jossa on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoaan.

Varhaiskasvatuksen esiopetuksen toimiin valittavilta edellytetään lain 540/2018 26 §:n tai lain siirtymäsäännösten § 75 sekä asetuksen 986/1998 mukaista kelpoisuutta.

Ennen työsopimuksen solmimista valitun tulee esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Voit myös postittaa hakemuksesi osoitteella Hanna Perkiö, Hirsimäen päiväkoti, Savikonkatu 22, 11100 Riihimäki.
Hakuaika päättyy 19.6.2018 klo 12.00. haastattelut järjestetään viikolla 25.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Lisätietoja tehtävän osalta antaa päiväkodin johtaja Hanna Perkiö puh. 019 758 4295, e-mail: hanna.perkio(at)riihimaki.fi.

Lasitehtaan koulun varhaiskasvatus- ja iltapäivätoimintayksikkö
Osoite: Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme
on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme.
Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen
kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan