Skip to main content
test
Etälääkäri: Terveysasemat, Pohjois-Karjala (id4761) - Siun sote

TULE ETÄLÄÄKÄRIKSI SIUN SOTELLE!

Siun sote on Pohjois-Karjalan maakunnan eli 13 kuntamme vastaus soteorganisaation luomisessa. Meillä integraatio on toteutettu jo vuoden 2017 alussa, joten palaset ovat löytäneet paikkansa ja toiminta sekä yhteistyö työntekijöiden välillä onnistuu. Tarjoamme kaikki sote-, ympäristöterveyden- ja pelastustoimen palvelut 164 000 asukkaallemme.

Siun sotessa on haettavana 31.12.2021 saakka jatkuvana hakuna ETÄLÄÄKÄRIN määräaikaisia virkoja, terveysasemille

Kevään 2021 aikana olemme kehittäneet Siun soten omaa etälääkäripoolia, joka kaipaa nyt toiminnan laajetessa vahvistusta. Haemme etälääkäreitä lyhyimmiksi tai pidemmiksi ajanjaksoiksi. Voit työskennellä meillä kokoaikaisena tai osa-aikaisena, mutta tehdä myös tuntitöitä.

Tehtävänkuvasi etälääkärinä muokataan toiveittesi mukaan. Etälääkärinä voit hoitaa etävastaanottoja ja toimia hoitajien konsulttina terveysasemien aukioloaikana. Mahdollisuus on myös tehdä reseptien uusintaa, lausuntotyötä ja muuta konsultointia sinulle parhaiten sopivana ajankohtana.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta terveyskeskuslääkärin tehtävistä. Lisäksi edellytämme Sinulta hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä vuorovaikutus taitoja.

Palkkaus on kilpailukykyinen! Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi Siun soten etätyöstä tehtyä paikallissopimusta.

Etälääkäreiden esimiehenä toimii ys. ylilääkäri Matias Laaninen matias.laaninen@siunsote.fi p 013 330 9315, joka mielellään kertoo lisää etälääkäritoiminnastamme.

Jätä hakemus sähköisesti.

Lisätietoja voit kysyä myös: laakari@siunsote.fi; ylilääkäri Mervi Karttunen mervi.karttunen@siunsote.fi p. 013 330 7173 tai rekrytointisuunnittelija Päivi Hirvonen paivi.m.hirvonen@siunsote.fi p. 013 330 9937

Joensuussa 28.6.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb