Skip to main content
test
Etsitään kesäsossuja!! - Kymenlaakson hyvinvointialue

Tule meille kesätöihin sosiaalityöntekijäksi Kymenlaakson hyvinvointialueen lasten, nuorten ja perheiden sosiaalipalveluihin

Haemme 3 sosiaalityöntekijää perheiden sosiaalityöhön etelään, 3 sosiaalityöntekijää pohjoiseen, 1 sosiaalityöntekijää lastensuojelun virka-aikaiseen päivystykseen etelään ja 1 sosiaalityöntekijää pohjoiseen.

Lapsiperheiden sosiaalityö toimii kuudessa perhekeskustiimissä, joista kaksi on Kotkassa, yksi Haminassa ja kolme Kouvolassa. Tiimit vastaavat lapsen palvelutarpeen arvioinnin/lastensuojelutarpeen selvityksen toteuttamisesta sekä sosiaalihuoltolain mukaisesta suunnitelmallisesta sosiaalityöstä.

Lastensuojelun virka-aikainen päivystys eli alkutiimi toimii Kouvolassa ja Haminassa. Alkutiimissä sosiaalityöntekijä ottaa vastaan lastensuojeluilmoitukset ja sosiaalihuoltolain mukaiset yhteydenotot ja tekee tilanteiden välittömän arvioinnin.

Lasten, nuorten ja perheiden sosiaalipalveluissa työ on nopeatempoista, palkitsevaa ja taatusti vaihtelevaa. Työkaverit, tiimivastaavat ja esihenkilöt tukevat työntekoa.

Toivomme kesäsosiaalityöntekijöiltä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja työskentelyyn vaihtelevissa tilanteissa sekä lastensuojelun/sosiaalihuollon kentän tuntemusta. Jos koet olevasi etsimämme perheiden sosiaalityöstä innostunut, työtä pelkäämätön sosiaalityön osaaja, jätä hakemuksesi, jossa kerrot tarkemmin itsestäsi ja vahvuuksistasi. Kerro myös toiveesi siitä, että missä tiimissä haluaisit työskennellä.

Meillä työntekijöillä on käytössä työajan liukuma, mahdollisuus etätöihin Kymsoten ohjeistuksen mukaisesti sekä työnantajan tarjoama tuki opiskeluun/koulutuksiin. Ajokortti on tehtävässä tarpeellinen, koska työ vaatii liikkumista.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/15) mukaan. Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalityöntekijän pätevyys. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa sosiaalityöntekijän viransijaisuus voidaan täyttää tilapäisesti sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun. Tarvittaessa voimme räätälöidä myös harjoittelun ohjauksen sosiaalityön opiskelijalle sijaistuksen yhteyteen.

Sosiaalityöntekijöillä on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Haastatteluita ja valintoja voidaan tehdä jo hakuaikana sopivien henkilöiden löytyessä eli jätäthän hakemuksesi pian!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijät Anne-Marie Terämä
040 536 0003
anne-marie.terama(at)kymenhva.fi
Johtava sosiaalityöntekijä Johanna Mononen
johanna.mononen(at)kymenhva.fi
040 728 6015

Lisätietoja

Kymenlaakson hyvinvointialue, Sosiaalipalvelut, Lasten, nuorten ja perheiden sosiaali ja perhekeskuspalvelut, Alkutiimi ja perheiden sosiaalityö

Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan.

Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään.

”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.”


Osoite: 48100 Kotka

Rekommenderade jobb