Etsivä nuorisotyöntekijä - Juuan kunta

Etsivä nuorisotyöntekijä

Tule Juukaan etsiväksi nuorisotyöntekijäksi määräaikaiseen toimeen 1.8. tai mahdollisimman pian sopimuksen mukaan - 6.8.2020 nykyisen etsivämme siirtyessä muihin tehtäviin. Määräaikaisuuden peruste on OPM:n hankerahoitus ja työn on mahdollista jatkua, jos hankerahoitusta saadaan sen jälkeen.
Etsivän nuorisotyön tehtävä on nuorisolain mukaisesti tavoittaa tuen tarpeessa oleva nuori ja auttaa hänet sellaisten palvelujen ja muun tuen piiriin, joilla edistetään hänen kasvuaan ja itsenäistymistään sekä pääsyään koulutukseen ja työmarkkinoille. Etsivä tekee myös läheistä yhteistyötä nuorten työpajan kanssa sekä toimii ohjaamotoimijana ja sen verkoston kokoojana. Pääasiallisena kohderyhmänä ovat 15- 29 -vuotiaat nuoret. Työ sisältää satunnaisesti ilta- ja viikonlopputyötä.
Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai soveltuva 2 asteen tutkinto sekä kokemus nuorten parissa tehtävästä työstä. Hakijoilta toivomme yhteistyökykyä, oma-aloitteellisuutta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä kykyä tehdä monialaista verkostotyötä.
Tehtävään valitun tulee ennen valinnan vahvistamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.
Hakemukset jätetään sähköisesti kuntarekry.fi -palvelussa. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä CV tai ansioluettelo esitetään mahdollisessa haastattelussa.
Hakuaika päättyy ke 17.7.2019 klo 12.00. Työhaastattelut järjestetään ti 23.7.2019 iltapäivällä.

Lisätiedot: Etsivä nuorisotyöntekijä Kirsi Lehtoranta puh 040 104 2608, kirsi.lehtoranta@juuka.fi 8.7. saakka, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja Henna Rotinen puh. 040 104 2415, henna.rotinen@juuka.fi 20.6. saakka tai kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Marja Kononen p. 040 104 2401, marja.kononen@juuka.fi 19.6. ja 26.6. klo 14-16, 24.6. klo 9-12 ja 16.7. klo 14-16.

Juuan kunta
Osoite: Poikolantie 1, 83900 Juuka

Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Juuka on n. 4800 asukkaan elinvoimainen kunta, joka tunnetaan nunnanlahtelaisesta kiviteollisuudestaan ja keramiikastaan, idyllisestä vanhasta keskustastaan sekä Paalasmaan saaristosta. Vapaa-aikapalveluissa nuorisopalvelut huolehtivat lasten ja nuorten myönteisen kehityksen tukemisesta järjestämällä ennaltaehkäisevää toimintaa ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Nuorisopalvelut huolehtivat lasten ja nuorten myönteisen kehityksen tukemisesta järjestämällä yksin ja yhteistyössä harrastus- ja ennaltaehkäisevää toimintaa ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Juuan kunta on savuton työpaikka. Juukaan voi tutustua www.juuka.fi

Tutustu työnantajaan