Etsivä nuorisotyöntekijä

Tule etsiväksi nuorisotyöntekijäksi Iisalmeen. Haemme joukkoomme etsivää nuorisotyöntekijää kahden muun etsivän lisäksi toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään. Iisalmen etsivät nuorisotyöntekijät tekevät työtä myös Vieremällä. Etsivän nuorisotyön tehtävänä on tavoittaa tuen tarpeessa oleva nuori sekä auttaa hänet sellaisten palvelujen piiriin, joita nuori kokee omassa elämäntilanteessaan tarvitsevansa.

Työ on pääsääntöisesti työparityöskentelyä, mutta tehtävässä tarvitaan kykyä itsenäiseen työhön. Työtä tehdään myös nuorten omissa ympäristöissä, joten työ on liikkuvaa koko alueella ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä. Työaika on 38,25 h/vko ja työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Arvostamme kokemusta nuorten kanssa tehtävästä työstä, yhteistyökykyä sekä kehittävää työotetta ja hyviä sosiaalisia taitoja. Edellytämme myös sitoutumista työhön sekä kykyä kohdata kunnioittavasti nuoria erilaisissa elämäntilanteissa ja toimintaympäristöissä.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aiempi soveltuva opistoasteinen tutkinto sekä alan tuntemus. Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja tehtäväluokituksen mukaan: tehtäväkohtainen palkanosa on 2 190,27 euroa/kk. Lisäksi maksetaan työkokemuksesta riippuen työkokemuslisää max. 8 %, joka lasketaan tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 28.10.2020 klo 15.30 mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset. Mahdollinen kirjallinen hakemus liitteineen tulee toimittaa em. määräaikaan mennessä osoitteeseen: Iisalmen kaupunki, kirjaamo, PL 10, 74101 Iisalmi.

Iisalmessa, 7.10.2020
Toimialajohtaja

Lisätietoja

http://www.iisalmi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja: kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Pekka Partanen, puh. 040 5454 567 tai nuorisotyön koordinaattori Tarja Immonen, puh. 040 5454 546 tai etunimi.sukunimi(at)iisalmi.fi
Sähköiseen lomakkeeseen liittyvissä kysymyksissä: henkilöstöassistentti Sanna Kouvalainen, puh. 040 4894025, sanna.kouvalainen(at)iisalmi.fi.

Iisalmen kaupunki, Sivistys- ja hyvinvointitoimiala
Osoite: 74100 Iisalmi

Iisalmi on samaan aikaan sekä kokoaan suurempi kansainvälisen osaamisen paikka, että ihmisen kokoinen sujuvan arjen kaupunki. Vesistöjen ympäröimässä Iisalmessa oivallat tulleesi paikkaan, jossa ihmisen on hyvä olla: Palvelut ovat lähellä, ihmiset lupsakoita ja avuliaita, ja tapaavat järjestää tiuhaan yhteisöllisiä tapahtumia. Lähin liikuntapaikka alkaa usein jo kotiovelta – ladut, lenkkipolut ja puistot kutsuvat sinua ulkoilemaan raittiiseen ilmaan. Töihinkin polkaiset vaikka pyörällä!

Iisalmen ihme syntyy paikallaan olevista peruspilareista – hyvinvoinnista syntyy osaamista, jolla muutetaan maailmaa lähellä ja kaukana. Seudullamme syntyvät Olvin juomat, Ponssen metsäkoneet, Genelecin kaiuttimet, Normetin kaivosajoneuvot ja Profile Vehiclesin hälytysajoneuvoista – muutamia mainitaksemme. Iisalmessa ja Ylä-Savon seudulla puhutaankin yhteistyön ylivoimasta – se on perinne, joka luo aina uusia menestystarinoita. Toivotamme sinutkin tervetulleeksi – luo oma menestystarinasi osaamisen paikassa Iisalmessa!

Iisalmen kaupunki - Rökfri arbetsplats Iisalmen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare