Etsivä nuorisotyöntekijä

Haemme Suomussalmen kuntaan etsivän nuorisotyöntekijän sijaista ajalle 23.3.2021-3.2.2022.

Etsivän nuorisotyöntekijän ensisijaisena tehtävänä on etsiä ja auttaa nuoria, jotka ovat koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella tai jotka tarvitsevat tukea saavuttaakseen tarvitsemansa palvelut. Etsivät nuorisotyöntekijät toimivat työparina ja palvelua tuotetaan sekä Suomussalmella että Hyrynsalmella. Työssä tarvitaa tietoa palvelujärjestelmistä ja kykyä toimia yhteistyöverkostoissa. Työ on liikkuvaa ja oman auto on työssä välttämätön. Työ sisältää osittain ilta- ja viikonlopputyötä.

Arvostamme kykyä kohdata haastavia asioita ja asiakkaita, oma-aloitteisuutta, itsenäistä työotetta sekä yhteistyökykyä. Edellytämme hakijoilta nuorisotyön, sosiaalityön tai muuta alalle soveltuvaa ammatillista perustutkintoa ja vähintään kahden vuoden työkokemusta nuorten kanssa työskentelystä. Palkkaus KVTES :n mukaan.
Hakemukset ensisijaisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen eija.jarvenpaa@suomussalmi.fi. Sähköpostihakemukseen on liitettävä kelpoisuustodistukset ja ansioluettelo.
Mikäli mahdollisuutta sähköiseen hakemiseen ei ole, hakemus liitteineen tulee lähettää osoitteella Suomusalmen nuorisotoimisto, Kiannonkatu 12, 89600 Suomussalmi.

Hakuaika päättyy 12.2.2021 kello 15.00.

Tehtävässä on 3 kk koeaika.Valittujen on esitettävä ennen vaalin vahvistamista lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valinnasta ehdolla, että valinta muutoin itsestään raukeaa

Lisätietoja

https://www.suomussalmi.fi/fi/vapaa-aika/nuoret/etsiva-nuorisotyo-suomussalmi/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa Eija Järvenpää puh. 044 548 8949.

Suomussalmen kunta, Sivistyspalvelut
Osoite: Suomussalmen kunta, PL 40, 89601 Suomussalmi, 89600 Suomussalmi

Suomussalmen kunta on vireä n. 8000 asukkaan kunta Ylä-Kainuussa.