Etsivä nuorisotyöntekijä

Etsivä nuorisotyöntekijän tehtävänänä on löytää ja tavoittaa tuen tarpeessa olevia alle 29 -vuotiaita nuoria ja ohjata heitä sellaisten palveluiden ja tukien piirii, joilla edistetään nuorten hyvinvointia, pääsyä koulutukseen ja työmarkkinoille. Työ on liikkuvaa työtä, johon sisältyy satunnaisesti ilta ja viikonlopputyötä. tehtävän hoitaminen vaatii ajokortin ja oman auton käytön käyttömahdollisuutta. Työnkuva koostuu 90 % etsivästä nuorisotyötä ja 10 % on muuta kunnan nuorissotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai vastaava aiempi opistotasoinen tutkinto sekä kokemusta nuorten kanssa tehtävästä työstä. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työhön sekä kykyä itsenäiseen sekä moniammatillisen tiimi- ja verkostotyön osaamista. Tehtävään valittavan tulee ennen sijausuuden vastaanottamiseta esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut pidetään 20.5.

Lisätietoja

http://www.nakkila.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hyvinvointikoordinaattori Sari Ketola p. 044 7475 914

Lisätietoja

Sivistystoimiala

Nakkila on reilu 5000 asukkaan kunta Satakunnassa. Nakkilan kunta on savuton työpaikka. Tutustu Nakkilan kuntaan paremmin www.nakkila.fi


Osoite: Porintie 11, 29250 Nakkila

Suggested jobs