Etsivä nuorisotyöntekijä - Lapuan kaupunki

Lapuan kaupungin sivistyskeskus/nuorisotoimi hakee

etsivää nuorisotyöntekijää määräaikaiseen toimeen 30.8.2021 - 31.5.2022 tai sopimuksen mukaan.

Etsivä työ tarjoaa alle 29-vuotiaille nuorille nuorisolain mukaista ohjausta ja neuvontaa erilaisissa elämäntilanteissa. Nuori saa tukea, tietoa ja rohkaisua asioiden hoitamiseen sekä apua sopivien palveluiden löytämiseen. Työn lähtökohtana on nuoren itsensä asettamat tavoitteet.

Haetulla henkilöllä on käytännössä osoitettua osaamista etsivästä nuorisotyöstä, ja intoa toimia nuorten kanssa sekä ymmärrystä nuorten elämästä. Hän toimii sujuvasti tiimeissä sekä hallitsee työtä tukevien menetelmien käytön ja osaa viestiä työstä monipuolisesti mm. sosiaalista mediaa hyödyntäen. Hän hallitsee itsenäisen työskentelyn, mutta kantaa vastuunsa tiimien jäsenenä. Hän näkee mahdollisuuksia ja tekee sinnikkäästi töitä niiden eteen.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote. Viikkotyöaika on 38,25 tuntia ja palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.
Haastattelut pyritään suorittamaan viikolla 32.

Lisätietoja

http://www.lapua.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

liikunta- ja nuorisotoimen päällikkö Niko Savinainen, 044 438 4590, niko.savinainen@lapua.fi (poissa 1.-28.7.2021)

Lisätietoja

Lapuan kaupunki, Sivistyskeskus, Muu sivistystoimi

Lapuan kaupunki on kasvava, energinen, toimivien palveluiden sekä monipuolisen kulttuurin, liikunnan ja viihtyisän ympäristön kaupunki Etelä-Pohjanmaalla. Kaupungin palveluksessa on noin tuhat työntekijää.


Osoite: Oskarinkatu 11, 62100 Lapua

Rekommenderade jobb