Skip to main content
test
Etsivä nuorisotyöntekijä - Sjundeå kommun

Siuntio hakee tekijää etsivään nuorisotyöhön.
Etsivä nuorisotyö on 13 - 29-vuotiaille suunnattua yksilöllistä ohjausta ja tukea. Työn lähtökohtana ovat vapaaehtoisuus sekä nuoren omat toiveet ja tavoitteet. Työtehtäviin sisältyy yksilöohjausta ja ryhmänohjausta etsivän työn menetelmiä käyttäen sekä työn kehittämistä, raportointia ja yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Tehtäviin sisältyy lisäksi Walkers -nuorisotilatyöskentelyä ja tarpeen mukaan jalkautuvaa nuorisotyötä. Työ on osittain iltatyötä.

Työparina on kunnan toinen etsivä nuorisotyöntekijä ja työn tukena lähiesimies, hyvät kouluttautumismahdollisuudet, laadukas työnohjaus sekä kattava työterveyshuolto.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alempi korkeakoulututkinto, esim. yhteisöpedagogi tai sosionomi tai muu soveltuva nuoriso-, sosiaali- tai terveydenhuoltoalan koulutus nuorisotyöllisen osaamisen lisäksi. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Arvostamme kasvatuksellista ja itsenäistä työotetta sekä kokemusta haastavassa elämäntilanteessa olevien asiakkaiden kohtaamisesta. Eduksi katsomme sosiaalisen median ja digitaalisen nuorisotyön osaamisen sekä ruotsin kielen taidon.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä ennen toimen vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote sekä lain yksityisyyden suojasta työelämässä 6 §:n tarkoittama huumausainetodistus.


Alempi ammattikorkeakoulututkinto esim. yhteisöpedagogi tai sosionomi tai muu soveltuva nuoriso-, sosiaali- tai terveydenhuoltoalan koulutus.

Lisätietoja

https://www.siuntio.fi/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Paula Kivekäs, paula.kivekas@siuntio.fi
Maarit Tuomisto, maarit,tuomisto@siuntio.fi

Lisätietoja

Siuntion kunta, Sivistysosasto, Vapaan sivistystyön tulosalue

Siuntion kunnalla on noin 300 työntekijää sekä lähes 100 erilaista ammattinimikettä. Haluamme tarjota kuntalaisille laadukkaita, kaksikielisiä palveluita ja toimia siuntiolaisen yhteisön hyväksi.

Tarjoamme vakaan työympäristön sekä mahdollisuuden työskennellä kunnan kehittyvien palveluiden parissa. Monipuoliset työnkuvat tekevät jokaisesta päivästä mielekkään ja pääset hyödyntämään osaamistasi laaja-alaisesti. Sopivan kokoisessa työyhteisössä pääset vaikuttamaan asioihin konkreettisesti.

Työntekijänä sinulla on mahdollisuus kouluttautua ja kehittyä. Saat myös työyhteisön laajan tuen. Kaksikielinen arkemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää ruotsin kielen taitojasi.


Osoite: Puistopolku 2, 02580 Siuntio

Rekommenderade jobb