Etsivä nuorisotyöntekijä/nuoriso-ohjaaja

Huittisten kaupungin nuoriso- ja liikuntapalvelut hakee

ETSIVÄÄ NUORISOTYÖNTEKIJÄÄ/NUORISO-OHJAAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toimi täytetään 1.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimen täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Haemme työhön vähintään toisen asteen ammatillisen koulutuksen, nuorisoalan opintoja ja nuorten parissa työskentelystä kokemusta omaavaa henkilöä. Valittavalta edellytämme valmiuksia etsivän nuorisotyön ja nuorisotilatoiminnan kehittämiseen ja organisoimiseen. Työnkuva tulee olemaan joustava ja laaja, jossa toimitaan moniammatillisissa yhteistyöverkostoissa oppilaitosten ja muiden nuorten kanssa työskentelevien tahojen kanssa. Aikaisempi kokemus etsivästä nuorisotyöstä ja nuorisotilatoiminnasta katsotaan eduksi.

Etsivän nuorisotyöntekijän/nuoriso-ohjaajan työ on liikkuvaa ja sisältää osittain ilta- ja viikonlopputyötä.

Etsivän nuorisotyön tehtävänä on auttaa niitä alle 29-vuotiaita nuoria, jotka ovat vaarassa syrjäytyä. Nuoret ovat koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella ja tarvitsevat tukea tavoittaakseen julkisen sektorin palvelut ja kiinnittyäkseen tarjolla olevaan palveluun.

Nuoriso-ohjaajan tehtäviin kuuluu suunnitella ja toteuttaa nuorisotilatoimintaa, tapahtumia ja muuta toimintaa.

Työ on kokoaikatyö ja palkka määräytyy KVTES:n mukaisesti. Työntekijän toimipiste on pääasiallisesti nuorisotilalla. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisellä hakemuslomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi (hakusana Huittinen) tai toimittamalla hakemusasiakirjat postitse osoitteella Huittisten kaupunki, nuoriso- ja liikuntapalvelut, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen. Mahdolliset paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään. Paperisten hakemusten kuoreen mer-kintä "Etsivä". Hakemusasiakirjoja ei palauteta. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaika päättyy 22.1.2021 klo 12:00.

Lisätietoja tehtävästä antaa nuoriso- ja liikuntatoimenjohtaja Teuvo Munkki, puh. 044 560 4331, sähköposti teuvo.munkki@huittinen.fi.

Huittisissa 18.12.2020
Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Lisätietoja

https://www.huittinen.fi/

Tutustu työnantajaan

Nuoriso- ja liikuntatoimenjohtaja Teuvo Munkki, puh. 044 560 4331, sähköposti teuvo.munkki@huittinen.fi.

Huittisten kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Nuoriso- ja liikuntapalvelut
Osoite: Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen

Huittinen on vetovoimainen noin 10 200 asukkaan Satakuntalainen kaupunki, talousalueensa kaupan keskus ja tunnettu hyvästä liikenteellisestä sijainnistaan. Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.