test
Etuuskäsittelijä - Porin kaupunki


Haemme etuuskäsittelijää Porin perusturvakeskuksen sosiaali- ja perhepalveluihin, ensisijainen sijoittuminen aikuissosiaalityön vastuualueelle. Etuuskäsittelijä on toistaiseksi voimassa olevassa virkasuhteessa.

Etuuskäsittelijä on sijoittunut Porin perusturvan aikuissosiaalityön vastaamoon ja toimii aluesosiaalityössä tiimin jäsenenä. Työtehtävät ovat hyvin moninaiset; työntekijä vastaa erityisesti perussosiaalityön läntisen tiimin toimeentulotuen etuuskäsittelystä ja tiimin avustavista töistä, työstää mm. kuukausittain yhteenvedon kuntouttavan työtoiminnan korvauksista sekä tekee kuntouttavan työtoiminnan matkakorvauspäätöksiä, hoitaa välitystiliasiakkaiden tilejä sekä jakaa asiakkaiden hakemuksia eri palvelualueille Lifecare- pilvipalveluiden viestikeskuksesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva toisen asteen ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan aikaisempi vastaava työkokemus (sosiaalihuolto ja toimeentulotuki) sekä erilaisten tietojärjestelmien tuntemus. Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, hyviä sosiaalisia-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tiimityöhön ja itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme esimiesten ja työyhteisön tuen, työnohjauksen ja mahdollisuuden kehittää omaa erityisosaamistaan. Työntekijällä on henkilöstöetuina e-passisovelluksen tuomat edut hyvinvointi- liikunta- ja kulttuuripalveluihin sekä toimiva työterveyshuolto.

Työaika 36,25 t/vko.

Valintaprosessin aikana kutsumme osan hakijoista haastatteluun.

Tehtävässä toimiminen edellyttää Tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaisen työntekijää koskevan rokotussuojan ehtojen täyttymistä.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä ne mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella Porin kaupunki/HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Ennen viran vastaanottamista valitun työntekijän on toimitettava terveydentilastaan hyväksytty lääkärintodistus sekä laissa (504/2002) edellytetty rikosrekisteriote.

Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Aikuissosiaalityön päällikkö Krista Virtanen p. 044 701 6113 sekä ammatillinen johtava sosiaalityöntekijä Johan Nilsen p. 044 701 6117 (puhelinaika arkisin kello 9-10).

Lisätietoja

Porin kaupunki, Perusturva, Sosiaali- ja perhepalvelut, Työikäisten palvelut, Työikäisten palvelut, Työikäisten palveluyksikkö

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä -alalla kuin alalla-. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hieta liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asiakas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: 28100 Pori

Rekommenderade jobb