EU-asiantuntija - Jyväskylän kaupunki

EU-asiantuntija - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylä toteuttaa EU-rahoituksen avulla monia kaupunkia ja seutukuntaa kehittävää hankkeita. Hankkeiden kautta niin asiantuntijat kuin kaupunkilaisetkin voivat oppia ja vaihtaa kokemuksia ajankohtaisista asioista. Myös jyväskyläläistä osaamista viedään usein maailmalle EU-hankkeiden kautta.

Nyt haemme positiivista, energistä ja verkostoitumistaitoista

EU-ASIANTUNTIJAA

mielenkiintoiseen ja monipuoliseen tehtävään Jyväskylän kaupungille.

Tehtävänäsi on tukea ja auttaa kaupungin johtoa vaikuttamistyössä niin kotimaassa kuin ulkomailla. Tunnet EU-instituutioiden toimintaa ja tärkeimpiä linjauksia eri politiikkalohkoilla, osaat mm. etsiä Jyväskylälle sopivia mahdollisuuksia kaupunkikehityksen EU-rahoitukseen. Pidät tiiviisti yhteyttä EU-toimijoihin Jyväskylässä ja Brysselissä ja olet mukana kehittämässä uusia kumppanuuksia ja sidosryhmäyhteistyötä kaupunkimme parhaaksi.

Tehtävän hoidon kannalta on tärkeää, että pystyt hallitsemaan itsenäisesti laajoja kokonaisuuksia olennaiseen keskittyen. Sukkuloit luontevasti eri verkostoissa ja toimit niissä aktiivisesti tavoitteidemme saavuttamiseksi. Erinomaiset esiintymis- ja viestintätaidot ovat valttisi.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Työskentelet sujuvasti vähintään suomen ja englannin kielillä, muun kielitaidon katsomme eduksi. Käytännön kokemus EU-hankkeista ja niiden läpiviennistä on hyvä lähtökohta tehtävien hoidossa.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haasteita tarjoavan tehtävän mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Työympäristö on nykyaikainen ja aivan kaupungin ytimessä. Käytössäsi on myös kaupungin laajat henkilöstöedut ja osaamisen kehittämisen mahdollisuudet. Tule mukaan työskentelemään hyvään porukkaan!

Tehtävä alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan koeaikaa.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Läs mer

http://www.jyvaskyla.fi

Kehittämispäällikkö Laura Ahonen (ajalla 17. - 30.5.) puh. 014 266 1566 ja kansliapäällikkö Heli Leinonkoski (29.5. klo 11-12 ja 5.6. klo 10.30 - 11.30) puh. 014 266 1503. Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Adress: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Mer om arbetsgivaren