FARMASEUTIN määräaikainen työsuhde - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

FARMASEUTIN määräaikainen työsuhde

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) Ylivieskan terveyskeskuksen lääkekeskuksessa on haettavana 27.6.2019 klo 15 mennessä

FARMASEUTIN määräaikainen työsuhde

Työhön kuuluu monipuolisia tehtäviä lääkekeskuksessa sekä mahdollisesti solunsalpaajien käyttökuntoon saattamisia ja lääkeseoskasettien valmistamista. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä positiivista ja joustavaa asennetta. Työaika on ma-to klo 7-15.30 ja pe klo 7-14.15 tai sopimuksen mukaan. Työ alkaa elokuussa ja kestää vuoden loppuun tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 mukainen laillistus. Sairaalafarmasian kokemus katsotaan eduksi. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava farmaseutti Pia Honkala-Perttu, p. 040 635 5044.
Sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava farmaseutti Pia Honkala-Perttu, p. 040 635 5044.
Sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio
Osoite: Alavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 700 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.
Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.
Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Tutustu työnantajaan