test

Farmaseutti

Hakuaika päättyy  6.2.2023 15:00

Olisitko sinä tuleva työkaverimme? Etsimme farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen ikäihmisten palveluihin Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle.

Pääasiallinen työympäristö on kotihoidossa, ikääntyneiden palveluasumisessa ja asiakasohjauksessa. Lisäksi teet yhteistyötä myös lääkitysturvallisuuskoordinaattorin, sairaala-apteekin ja avoapteekkien kanssa.

Työtehtäviisi kuuluvat mm. lääkitysten ajantasaistaminen, eritasoiset lääkehoidon arvioinnit, hoitajien perehdyttäminen, lääkehoidon koulutukset sekä palvelualueen lääkehoitoprosessien ja lääkehoidon turvallisuuden kehittäminen.

Aiempi kokemus lääkehoidon arvioinneista ja moniammatillisesta yhteistyöstä katsotaan eduksi.
Tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Odotamme sinulta itseohjautuvuutta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja. Edellytämme hakijalta laillistettua farmaseutin tutkintoa.

Työ edellyttää oman auton käyttöä. Työtäsi ei ole sidottu toimistolle, vaan voit työskennellä myös hybridisti työtehtävistä riippuen.

Toivomme, että jätät hakemuksesi pian, sillä edistämme hakua jo hakuaikana. Työsuhde alkaa 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3037,36 €/kk.

Työpaikkaetuina saat käyttöösi esimerkiksi lounas-, työmatka- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä. Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

Lisätiedot: Pilvi Moberg, puh. 050 4767 898

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Kanta-Hämeen hyvinvointialueen palvelukseen siirtyy 1.1.2023 alkaen noin 6 500 sote- ja pelastustoimen työntekijää nykyisistä maakunnan organisaatioista. Oma Häme valmistelee hyvinvointialueen toiminnan käynnistymistä. Tutustu työnantajaan