Farmaseutti: Joensuu (ID4734) - Siun sote

Siun sote kuntayhtymässä on haettavana 1.8.2021 mennessä Farmaseutin tehtävä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä (Siun sote) hakee farmaseuttia sairaala-apteekkiin.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (599/94) säädetty laillistetun farmaseutin pätevyys.

Farmaseutin tehtäviin kuuluvat mm. lääkkeiden toimittaminen, lääkeinformaatio, lääkevalmistus, osastokäynnit, kipukasettien täyttö ja solunsalpaajien käyttökuntoon saattaminen.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta toimia muuttuvissa työtilanteissa, aktiivista työotetta sekä kehittämismyönteisyyttä.

Tarjoamme hyvän työyhteisön ja säännöllisen päivätyön.

Tehtävä täytetään 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan. Toistaiseksi voimassa olevassa tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden (6) koeaikaa.

Palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Tehtävään valitulta henkilöltä vaaditaan työsuhteen alussa huumausainetestiä koskeva todistus.

Lisätietoja voi tiedustella sairaala-apteekkari Päivi Kainulaiselta 22.6. klo 14 - 15 tai 23.6. klo 13 - 14, puh. 013 330 4566, paivi.kainulainen@siunsote.fi

Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Tehtävää haetaan sähköisesti.

Joensuussa 17.6.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-4734
  • 17.6.2021 - 1.8.2021 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb