Skip to main content
test
Farmaseutti, Tyks sairaala-apteekki - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Haemme farmaseuttia Tyks sairaala-apteekin lääkevalmistukseen. Tule mukaan monipuolisiin farmaseutin tehtäviin. Tyks sairaala-apteekki siirtyy osaksi Varsinais-Suomen hyvinvointialuetta 1.1.2023.

Kiinnostaako lääkevalmistus? Etsimme lääkevalmistuksen ja solunsalpaaja-annosvalmistuksen tiimiimme farmaseuttia mielenkiintoisiin työtehtäviin sairaala-apteekin puhdastiloihin. Valmistamme sekä steriilejä että ei-steriilejä lääkevalmisteita, mm. kipukasetteja ja -ruiskuja, silmätippoja ja -injektioita, kapseleita, voiteita, oraalisuspensioita ja annosjauheita. Lisäksi käyttökuntoon saatamme keskitetysti kaikki tulevan hyvinvointialueen solunsalpaaja-annokset. Työnkuva koostuu työkierrosta lääkevalmistusyksikön ja solunsalpaaja-annosvalmistuksen välillä.

Edellytämme reipasta työotetta, tarkkuutta, kykyä keskittyä aikapaineisessa tehtävässä sekä ongelmanratkaisukykyä. Kaikissa työtehtävissä olet tärkeä osa työyhteisöämme ja vaikutat toiminnallasi potilaiden lääkehoidon saumattomaan onnistumiseen. Työyhteisössämme on hyvä yhteishenki ja teemme yhdessä töitä tiiminä, vaikka sairaala-apteekissa työskenteleekin yli sata työntekijää. Olemme ylpeitä työstämme ja arvostamme myös toisten työtä. Työntekijänä pystyt työyhteisössämme itse vaikuttamaan työskentelytapoihin ja toiminnan kehittämiseen.

Työsuhde alkaa 1.2.2023 tai sopimuksen mukaan.

Työaikamuoto on jaksotyöaika, viikossa 38 h 15 min sisältäen tauot. Työaika vaihtelee arkisin klo 7-16.30 välillä. Viikonloput ovat pääsääntöisesti vapaat. Sairaala-apteekin aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista osallistua päivystävän farmaseutin tehtäviin (30 % korvaus).

Vuosilomakertymä määräytyy Sote-sopimuksen mukaan (enimmillään 38 päivää/vuosi).

Tyks sairaala-apteekin farmaseutin tehtäväkohtainen palkka on 2816,84 eur/kk. Lisäksi Sote-sopimuksen perusteella maksetaan työkokemuslisää palvelusvuosien perusteella (3 % 5 vuotta ja 8 % 10 vuotta).

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Farmaseuttisen osaamisen lisäksi odotamme kiinnostusta uuden oppimiseen ja aktiivista, muutoksiin sopeutuvaa toimintaa hyvien yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi. Eduiksi luemme aiemman työkokemuksen sairaala-apteekissa, lääkevalmistuksessa tai puhdastilatyöskentelyssä, mutta voit olla myös työurasi alkutaipaleella. Perehdytämme sinut huolellisesti kaikkiin työtehtäviin.

Tarjoamme mukavan työyhteisön, säännöllisen päivätyön ja mielenkiintoisia työtehtäviä sairaalafarmasiassa sekä täydennyskoulutusta.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Työsopimuksen alussa sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 antavat sairaala-apteekkari Hanna Kivikoski, p. 050 511 0153 ja proviisori Minna Knuutila-Jerkku, p. 040 523 6019.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, APT Varsinais-Suomen lääkehuolto

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä.

Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb