Skip to main content
test
Fastighetsskötare - Korsholms kommun

Korsholms kommun söker en fastighetsskötare på heltid till vårt team på Samhällsbyggnad/Fastighetsverket. Anställningen börjar 1.12.2023 eller enligt överenskommelse och arbetsavtalsförhållandet gäller tillsvidare.
Är du en serviceinriktad person som trivs med varierande arbetsuppgifter? Vill du arbeta med inre och yttre skötsel av fastigheter både självständigt och i team? Om du svarade ja på båda frågorna kanske fastighetsskötsel är något för dig och då är vi intresserade av dig.
Korsholms kommun är en tvåspråkig landsbygds- och skärgårdskommun med en historia som kan spåras till år 1348. Fastighetsverket i Korsholms kommun tillhandahåller, underhåller och förvaltar kommunens byggnader och lokaler samt till dem anslutna yttre områden. Fastighetsverket handhar även kommunens köks- och städfunktioner. Servicen ges för kommuninvånarnas och kommunanställdas trivsel och välbefinnande. För att nå dessa mål har fastighetsverket en egen organisation inom koncerntjänster för samhällsbyggnad.
Som fastighetsskötare spelar du en viktig roll i att möta kundernas behov och förväntningar. Du är ansiktet utåt och din insats är avgörande för att se till att fastigheterna är i gott skick och att kunderna är nöjda med den service som tillhandahålls.
I dina arbetsuppgifter ingår områdets dagliga drift och skötsel som varierar mellan årstiderna. Som huvudsaklig uppgift kommer du att sköta om de yttre områdena men även praktiskt ansvara för våra byggnader och dess yttre och inre miljö avseende funktioner, skötsel, felanmälan, felsökning, ronderingar enligt vår skötselplan och viss reparation. Du arbetar till större delen självständigt men eftersom arbetsuppgifterna varierar förekommer även uppdrag som du utför tillsammans med kollegor varpå samarbetsförmåga är en viktig egenskap. Arbetet ställer även krav på flexibilitet då akuta ärenden kan dyka upp.
Eftersom arbetet innebär frihet under ansvar är du noggrann, självgående och har god förmåga att strukturera ditt arbete och du har möjlighet att själv styra din dag. Du är praktiskt lagd och har god initiativförmåga. Erfarenhet av fastighetsskötsel eller motsvarande erfarenhet är meriterande. Arbetet kan ibland vara fysiskt krävande. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.
Arbetet innefattar mycket kontakt med kunder, gäster och underentreprenörer, vilket innebär att stor vikt vid rekrytering läggs vid social kompetens dvs förmågan att ha ett trevligt och proffsigt agerande mot alla du möter. Krav är goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt nöjaktiga finska kunskaper.
Du kommer arbeta tillsammans med ditt team och dela lärdomar, så att vi tillsammans utvecklas. Vid behov ordnas skolning.
Villkoren för arbetsförhållandet bestäms enligt det kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet för teknisk personal (TS). Prövotiden är sex månader och den som väljs ska visa upp ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd.
Arbetstiderna kan variera men vanligtvis kl. 7-15.

Ansökan med bifogad CV inlämnas via Kuntarekry arbetsnyckel 553951, www.kuntarekry.fi eller per
e-post till tekniska@korsholm.fi senast tisdag 3.10.2023 kl. 16.00.

Läs mer

http://www.korsholm.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Fastighetsansvarig för skötsel, Fredrik Bengts tfn 044 727 7393 eller via e-post fredrik.bengts@korsholm.fi

Lär dig mer om oss

Korsholms kommun, Koncerntjänster, Samhällsbyggnad, Fastighetsverket

Korsholms kommun är en tvåspråkig landsbygds- och skärgårdskommun i Vasaregionen med 19 400 invånare. Vårt strategiska mål är att vara växande och viljestark. I Korsholm är invånarna i centrum. Vår välfärd bygger på delaktiga och engagerade Korsholmare. Korsholms kommun erbjuder service av hög kvalitet, mångsidiga och unika boendemiljöer, ett rikt socialt kapital, välmående företag och en sund ekonomi. I Korsholm är det nära överallt: till naturen, till servicen, till arbetsplatsen och ut i världen. Korsholms kommun har ca 1100 anställda inom olika sektorer. Välkommen med din ansökan till oss!


Adress: Industrivägen 6 B, 65610 Mustasaari

Rekommenderade jobb