Finansieringssekreterare - Lohjan kaupunki

Lojo stads redovisningscentral är en serviceenhet som producerar ekonomiförvaltningstjänster för både interna och externa kunder. Vi producerar ett brett utbud av ekonomitjänster och är ett bra ställe för att utveckla den egna kompetensen.

Vi söker en finansieringssekreterare till en ordinarie befattning för att ta hand om betalningsrörelse och försäljningsreskontra.

Finansieringssekreteraren ansvarar självständigt för stadens betalningsrörelse. Ser till att pengarna räcker till och kontrollerar betalningstransaktionerna. Utöver detta deltar sekreteraren i skötseln av försäljningsreskontra.

Vi förutsätter en lämplig examen på andra stadiet samt tillräcklig erfarenhet av uppgifter inom ekonomiförvaltningen. Framgång i arbetet förutsätter också noggrannhet och exakthet med siffror samt förmåga att lära sig nya saker när IT-verktyg uppdateras. Erfarenhet av att ta hand om betalningsrörelse är meriterande.


Lönen 2380,73€/mån., enligt AKTA. I befattningen iakttas en prövotid på sex (6) månader. Den valda ska lämna in ett intyg över sitt hälsotillstånd från Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:s verksamhetsställe i Lojo.

Intervjuerna hålls 29.9.-1.10.2020 klo 13.00-15.00.

Mer information ges av:
Johan Mattsson, tfn 044-3743277, johan.mattsson@lohja.fi

Lojo stad är en rökfri arbetsplats.

Mer om arbetsgivaren

Vi ber att sökande i fösta hand lämnar in en elektronisk ansökan på adressen www.kuntarekry.fi inom utsatt tid. Du kan också lämna in en skriftlig ansökan senast 25.9.2020 kl. 15.00 till adressen: Lojo stad/Lojo rekrytering, PB 71, 08101 Lojo. Märk kuvertet LOH-06-59-20. Skriftliga ansökningar återsänds inte.

Lojo stad, Redovisningstjänsterna
Adress: Kartsuvägen 4, 08100 Lohja

Lohjan kaupunki - Rökfri arbetsplats