test
Fysioterapeut - Hangö stad

Vi söker en fysioterapeut till öppenvården inom servicecentralen för äldre (hemvård och effektiverad hemrehabilitering).

Behörighetskravet är yrkeshögskoleexamen inom social- och hälsovård eller motsvarande tidigare fysioterapeutexamen på institutnivå samt legitimering enligt lag om yrkesutbildad personal inom hälsovården (559/1994). Språkkrav är goda muntliga och skriftliga kunskaper i det finska eller svenska språket samt tillfredsställande muntlig och skriftlig kunskap i det andra språket.

Vi förväntar oss av fysioterapeuten, som väljs till öppenvården intresse för rehabilitering av äldre klienter och för äldreomsorgens tjänster. Arbetserfarenhet av neurologisk rehabilitering och primärhälsovård ses som fördel. Vi värdesätter en positiv attityd och vilja att utveckla nya arbets- och verksamhetsmetoder. Fysioterapeutarbetet förutsätter god samarbets- och initiativförmåga samt självständigt och flexibelt arbetssätt. Körkort: Klass B samt tillgång till egen bil är till fördel.

Avlöning enligt SH-avtalet. Godtagbart läkarintyg skall företes innan befattningen tas emot. Vid besättandet av befattningen tillämpas sex (6) månaders prövotid.

Ansökningarna lämnas in via Kuntarekry.fi senast den 10.12.2021 kl. 15.00. Även skriftliga ansökningar beaktas.

Uppgiften förutsätter vaccineringsskydd i enlighet med § 48 i Lagen om smittsamma sjukdomar.

Hangö 25.11.2021

Grundtrygghetsverket

Läs mer

http://www.hanko.fi/sv

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsuppgifter ger förman för öppenvården Sirpa Råberg, 040 778 6275 eller e-post: fornamn.efternamn@hanko.fi

Lär dig mer om oss

Hangö stad, Äldreomsorgscentralen

Hangö - En liten stad vid havet

Det av havet omgivna Hangö, är Finlands sydligaste stad. Förutom havet, stränderna och solen lever staden av sin industri och hamnen. Äkta tvåspråkighet och en idyllisk småstadsatmosfär ger Hangös identitet en genuin prägel. Vi är en rökfri kommun.


Adress: Vinkelgatan 12, 10900 Hanko
Hangö stad - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb