test
Fysioterapeut - Raseborg stad

FYSIOTERAPEUT TILL REHABILITERANDE VERKSAMHET

Raseborgs stad söker en fysioterapeut till vårt rehabiliteringsteam. Arbetet är fortlöpande och börjar enligt överenskommelse. Den primära verksamhetspunkten är Raseborgs HVC bäddavdelning.

Arbetet som fysioterapeut i Raseborg är mångsidigt och sköts i nära samarbete med hemrehabiliteringsteamet samt övrig rehabiliterings- och vårdpersonal. Som fysioterapeut på Raseborgs stad är man en del av ett mångprofessionellt rehabiliteringsteam. Till fysioterapeutens uppgifter hör bl.a. rehabilitering på avdelning, hjälpmedelsbedömning, kartläggande hembesök samt handledning av vårdpersonal och anhöriga.

Behörighetskrav: Legitimerad fysioterapeut, med intresse för rehabilitering och äldreomsorg. Erfarenhet av motsvarande arbete samt tilläggsutbildning inom neurologi och geriatri räknas som meriterande.
Språkkunskap: Goda kunskaper i finska och svenska förutsätts.
Vi förväntar oss att du har social kompetens, förmåga att ta eget ansvar och att du ser positivt på utveckling och förändring. Personlig lämplighet tilldelas stor betydelse.

Lönesättning enlig SH-avtalet och arbetsvärdering. Prövotid 6 månader.

Mera information ges av enhetschef för förebyggande hälsovård och rehabiliterande verksamhet Michael Westerlund, tfn 019 289 3094 eller ansvarig koordinator Bodil Enberg, tfn 019 289 3083.

Ansökningstiden förlängs, tidigare inlämnade ansökningar beaktas.

Ansökan görs elektroniskt via www.kuntarekry.fi, arbetsnyckel 399296. Ansökningstiden går ut 24.1.2022 kl. 15.00.

Raseborg tillämpar fr.o.m. 1.3.2018 vaccinationskrav för personalen enligt §48 i lagen om smittsamma sjukdomar

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.

Läs mer

http://www.raseborg.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mera information ges av enhetschef för förebyggande hälsovård och rehabiliterande verksamhet Michael Westerlund, tfn 019 289 3094 eller ansvarig koordinator Bodil Enberg, tfn 019 289 3083.

Lär dig mer om oss

Rehabilitering

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.


Adress: Raseborg, 10600 Tammisaari
Raseborg stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb