Skip to main content
test
Fysioterapeut - Hangö stad

Vi söker en fysioterapeut till hälsovårdscentralens bäddavdelning och till hemrehabiliteringen.

Kom och jobba i en ny inrättad befattning och forma den till något extra. Bäddavdelningen och hemrehabiliteringen söker till sitt mångprofessionella team en professionell inom rehabilitering. Vi uppskattar ett aktivt förhållningssätt, god samarbetsförmåga och utvecklingsvänligt tankesätt.

Behörighetskravet är yrkeshögskoleexamen inom social- och hälsovård eller motsvarande tidigare fysioterapeutexamen på institutnivå samt legitimering enligt lag om yrkesutbildad personal inom hälsovården (559/1994). Språkkrav är goda muntliga och skriftliga kunskaper i det finska eller svenska språket samt tillfredsställande muntlig och skriftlig kunskap i det andra språket.

Av till uppgiften vald fysioterapeut förväntas intresse för rehabilitering av äldre klienter och för äldreomsorgens tjänster. Arbetserfarenhet av neurologisk rehabilitering och primärhälsovård ses som fördel. Vi värdesätter en positiv attityd och vilja att utveckla nya arbets- och verksamhetsmetoder. Fysioterapeutarbetet förutsätter god samarbets- och initiativförmåga samt självständigt och flexibelt arbetssätt. Körkort är önskvärt. Avlöning enligt SH-avtalet.

Befattningen söks senast 27.5.2022 kl. 15.00 via Kuntarekry.fi, även skriftliga ansökningar beaktas.

Vid besättandet av befattningen tillämpas sex (6) månaders prövotid. Uppgiften förutsätter vaccineringsskydd i enlighet med § 48 i Lagen om smittsamma sjukdomar. Till uppgiften vald bör uppvisa av arbetsgivarens arbetsplatshälsovård utfärdat, godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd inom två månader från det att anställningsförhållandet påbörjats.

Hangö 17.3.2022

Grundtrygghetsverket

Läs mer

http://www.hanko.fi/sv

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsuppgifter ger avdelningsskötare Sari Lehtinen, tfn 040 828 1647, sari.lehtinen@hanko.fi och öppenvårdens förman Sirpa Råberg, tfn 040 778 6275, sirpa.raberg@hanko.fi

Lär dig mer om oss

Hangö stad, bäddavdelningen och hemrehabiliteringen

Hangö - En liten stad vid havet

Det av havet omgivna Hangö, är Finlands sydligaste stad. Förutom havet, stränderna och solen lever staden av sin industri och hamnen. Äkta tvåspråkighet och en idyllisk småstadsatmosfär ger Hangös identitet en genuin prägel. Vi är en rökfri kommun.


Adress: Esplanaden 85, 10900 Hanko
Hangö stad - Rökfri arbetsplats Hangö stad - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb