Skip to main content
test
Fysioterapeut - Sibbo kommun

Är du en expert inom äldreomsorgen? Har du ett genuint intresse för att arbeta med äldre människor och främja deras välmående, hälsa, rehabilitering och sociala aktivitet?

Vi söker nu en FYSIOTERAPEUT till vårt team för tiden 1.8.2022-30.4.2023.

Som fysioterapeut fungerar du som expert i fysioterapi i ett mångprofessionellt team inom tjänsterna för äldre. Teamets klienter består i huvudsak av personer över 65 år som bor hemma.
I ditt arbete stödjer du klientens funktionsförmåga i hemmet med hjälp av fysioterapi. I dina arbetsuppgifter hör också servicestyrning och att bedöma servicebehovet, ansökningar om transportstöd samt att leda grupper.

Sibbo är en tvåspråkig och smidig kommun strax utanför huvudstadsregionen. Den centrala principen för kommunens Tjänster för äldre är att förskjuta tjänsternas tyngdpunkt mot att stödja de äldres förmåga att klara sig på egen hand.
I utvecklingen av servicestrukturen betonar vi hemmaboende samt tjänster som stöder hemmaboende och främjar funktionsförmågan.

Vi erbjuder dig en utsiktsplats inom tjänsterna för äldre och en möjlighet att ingå i ett väl fungerande mångprofessionellt team. Vi uppmuntrar våra anställda att lära sig nya saker och utveckla sitt eget kunnande.

För att kunna sköta uppgiften framgångsrikt krävs goda kommunikationsfärdigheter eftersom du bedriver ett mångprofessionellt samarbete med de olika sektorerna, samt förmåga att själv styra och utveckla arbetet. Du bör också ha tillgång till egen bil på grund av hembesöken.

Behörighetskraven för befattningen är yrkeshögskoleexamen för fysioterapeut eller tidigare, motsvarande examen på institutnivå i vilken ingår legitimering enligt lagen om yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården (559/1994; JulkiTerhikki) samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i det ena inhemska språket och goda muntliga och tillfredsställande skriftliga kunskaper i det andra inhemska språket. Tidigare erfarenhet av arbete med äldre ses som en fördel.
Om behöriga sökande saknas, beaktas också sökande med lämplig studier och arbetserfarenhet inom branschen.

Villkoren för arbetsförhållandet bestäms enligt det Sote-avtalet och i arbetsförhållandet tillämpas en prövotid. Lönen är 2690,95/mån+möjliga tilläg. För uppgiften krävs vaccinationsskydd enligt 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar.

Vänligen lämna in din ansökan senast 24.05.2022 16.00 via nedanstående länk eller via vår webbsida www.sipoo.fi/sv/rekry
Studie- och arbetsintyg i original ska visas upp vid en eventuell intervju.

Läs mer

http://www.sibbo.fi
http://www.sibbo.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mer information om uppgiften ger förman för förebyggande verksamhet Elisa Pitkänen 0406531616 / elisa.pitkanen@sipoo.fi eller servicechef för Tjänster för äldre och handikappade Marko Hyvärinen tfn. 0505769549 / marko.hyvarinen@sipoo.fi

Lär dig mer om oss

Social- och hälsovårdsavdelningen, Tjänster för äldre

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!


Adress: Jussasvägen 18, 04130 Sipoo
Sibbo kommun - Rökfri arbetsplats Sibbo kommun - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb