Fysioterapeut - Lohjan kaupunki

Fysioterapeut - Lohjan kaupunki

Vi söker en fysioterapeut för fast anställning till Lojo stads rehabilitering.

Arbetet har fokus på beredning av beslut om köptjänster inom medicinsk rehabilitering och föredragning av beslut i en tvärprofessionell rehabiliteringsarbetsgrupp samt på poliklinikarbete.

Erfarenhet av direktmottagning är meriterande. Vi värdesätter flexibilitet, goda samarbets- och interaktionsfärdigheter samt beredskap och villighet att arbeta på ett sektorsövergripande sätt. Vi önskar att du har ett aktivt och självständigt arbetssätt med övergripande hänsyn till klienten.

Välkommen till oss!

Behörighetskravet är legitimering enligt lagen om yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården (559/1994) samt registrering vid Valvira.

Lönen fastställs enligt AKTA. Vid besättning av tjänsten följs 6 månaders prövotid. Den valda ska före tillträdet eller inom den överenskomna tiden uppvisa ett intyg över sitt hälsotillstånd av Lojo stads företagshälsovård.

Lojo stad är en rökfri arbetsplats.

Läs mer

http://www.lojo.fi

rehabiliteringschef Petri Leppänen, tfn 044 374 2380, petri.leppanen@lohja.fi
Vi ber att sökande i fösta hand lämnar in en elektronisk ansökan på adressen www.kuntarekry.fi inom utsatt tid. Du kan också lämna in en skriftlig ansökan med bifogade kopior av examensbetyg senast 3.6.2019 kl. 15.00 till adressen: Lojo stad/Lojo rekrytering, PB 71, 08101 Lojo. Märk kuvertet LOH-09-125-19. Skriftliga ansökningar återsänds inte.

Lojo stad, Välfärd, Rehabilitering
Adress: Lojo

Lojo är en trygg insjöstad i västra Nyland, nära storstadens puls. Lojo erbjuder ett rikt utbud av evenemang och ligger centralt i södra Finland, ungefär en halvtimme från huvudstadsregionen.
Trivsamma boendemiljöer, mångsidig kultur, högklassig kompetens och ett konkurrenskraftigt näringsliv skapar förutsättningar för invånarnas och de anställdas välbefinnande.
Lojo har cirka 48 000 invånare och mer än 3 000 anställda.

Mer om arbetsgivaren