Fysioterapeut - Lohjan kaupunki

Fysioterapeut - Lohjan kaupunki

Lojo stad söker en fysioterapeut till rehabiliteringen för visstid 3.6-31.7.2019.

Innehållet i arbetet fokuserar på poliklinikarbete. Vi värdesätter flexibilitet, god samarbetsförmåga och social kompetens. Vi önskar att du har ett aktivt och självständigt arbetssätt med övergripande hänsyn till klienten.

Välkommen till oss!

Behörighetskravet är legitimering enligt lagen om yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården (559/1994) samt registrering vid Valvira.

Lönen fastställs enligt AKTA. Prövotiden är hälften av anställningens längd. Den valda ska före tillträdet eller inom den överenskomna tiden uppvisa ett intyg över sitt hälsotillstånd av Lojo stads företagshälsovård.

Lojo stad är en rökfri arbetsplats.

Läs mer

http://www.lojo.fi

rehabiliteringschef Petri Leppänen, tfn 044 374 2380, petri.leppanen@lohja.fi
Vi ber att sökande i fösta hand lämnar in en elektronisk ansökan på adressen www.kuntarekry.fi inom utsatt tid. Du kan också lämna in en skriftlig ansökan med bifogade kopior av examensbetyg senast 27.5.2019 kl. 15.00 till adressen: Lojo stad/Lojo rekrytering, PB 71, 08101 Lojo. Märk kuvertet LOH-09-127-19. Skriftliga ansökningar återsänds inte.

Lojo stad, Välfärd, Rehabilitering
Adress: Lojo

Lojo är en trygg insjöstad i västra Nyland, nära storstadens puls. Lojo erbjuder ett rikt utbud av evenemang och ligger centralt i södra Finland, ungefär en halvtimme från huvudstadsregionen.
Trivsamma boendemiljöer, mångsidig kultur, högklassig kompetens och ett konkurrenskraftigt näringsliv skapar förutsättningar för invånarnas och de anställdas välbefinnande.
Lojo har cirka 48 000 invånare och mer än 3 000 anställda.

Mer om arbetsgivaren