Fysioterapeutin (210188) sijaisuus kotihoitoon

Kotihoitoon haetaan fysioterapeuttia äitiys-vanhempainvapaan sijaisuuteen 25.11.2020 - 7.10.2021 väliselle ajalle. Fysioterapeutti toimii kuntoutuksen asiantuntijana kotihoidossa ja kotiin vietävissä palveluissa. Tavoitteena on ikääntyneen saumaton kuntoutusketju ja toimintakyvyn ylläpitäminen kotona asumisen turvaamiseksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on fysioterapeutin (AMK) tai vastaava opistoasteen tutkinto. Tulet työskentelemään kotihoidon yksikössä kahden muun fysioterapeutin kanssa tiiviissä yhteistyössä. Työskentely tapahtuu sekä asiakkaan kotona että organisaation tiloissa ryhmämuotoisen toiminnan parissa. Tehtävä sisältää lisäksi hoitohenkilöstön ohjausta ja neuvontaa.

Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti ja Heinolan kaupungin työnvaativuuden sekä henkilökohtaisen työsuorituksen arvioinnin perusteita noudattaen. Koeaika on 4 kk. Valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus kahden kuukauden sisällä tehtävän vastaanottamisesta. Hakijaa koskee uusi tartuntatautilain 48 §, joka on tullut voimaan 1.3.2018 alkaen.

Lisätietoja

http://www.heinola.fi

Tutustu työnantajaan

kotihoidon vs. palveluesimies Laura Hannula 050 596 3908
kotihoidon vs. palveluesimies Katja Tuomola 050 535 5717
kotihoidon vs. palvelupäällikkö Ilona Nissinen 044 797 8563

kotihoito
Osoite: Torikatu 13, 18100 Heinola

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.

Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.