test
Fysioterapeutin kesäsijaisuudet Seututerveyskeskus - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Hei Fysioterapeutti, tule kesätöihin Seututerveyskeskukseen!

Haemme kesän ajalle

FYSIOTERAPEUTTEJA Joutsaan, Keuruulle ja Laukaaseen.

Seututerveyskeskuksessa fysioterapeutin työnkuvaan kuuluvat perusterveydenhuollon fysioterapeutin tehtävät avosairaanhoidon vastaanotolla, fysioterapiassa, sairaalaosastolla ja
apuvälinetoiminnassa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävänkuvan. Työsi on monipuolista vastaanottotoimintaa, sisältäen apuvälinepalveluita, ryhmien vetämistä, fysioterapian hoidon tarpeen arviointia. Fysioterapeuttina teet yhteistyötä moniammatillisessa tiimissä.
Eduksi katsotaan kokemus fysioterapeutin työtehtävistä. Omaathan hyvät vuorovaikutus ja työyhteisötaidot, olet joustava ja suhtaudut muuttuviin tilanteisiin positiivisesti ja sinulle asiakas on aina keskiössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain edellyttämä pätevyys. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Noudatamme tehtävässä koeaikaa.
Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.sairaalanova.fi
http://www.seututk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sanna Porkka-Hokkanen
Ylihoitaja
puh.014 269 5905 / 050 471 2414
sanna.porkka-hokkanen@seututk.fi
Merja Sivanne
Osastonhoitaja
puh. 014 269 0201
merja.sivanne@seututk.fi

Lisätietoja

Seututerveyskeskus

Keski-Suomen seututerveyskeskus vastaa kahdeksan kunnan ja noin 45 000 asukkaan perusterveydenhuollosta. Meillä on kymmenen terveysasemaa, joissa 35 erilaista lääkärin virkaa. Lääkärikunta on kokenutta ja sisäinen konsultointi toimii joustavasti. Meillä on neljä sairaalaa, joissa oma sairaalalääkäri. Toimimme Itä-Suomen yliopiston yleislääketieteen opetus-terveyskeskuksena. Myös geriatrian erikoistumispalvelut järjestyvät. Lähipäivystys hoidetaan omana työnä kahdessa pisteessä, Keuruulla ja Laukaassa. Yöpäivystys on keskussairaalan yhteispäivystyksessä. Tietojärjestelmämme on Lifecare.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Myllytie 8, 19650 Joutsa

Rekommenderade jobb