test

Fysioterapeutin sijaisuudet Varhassa

Ansök senast  31.12.2023 14:00

Fysioterapeutti tai fysioterapeutiksi opiskeleva - tule meille sijaiseksi!

Eripituiset sijaisuudet tarjoavat erinomaisen tavan tutustua Varhan monipuolisiin työmahdollisuuksiin.

Fysioterapeutin tehtävänkuva vaihtelee yksiköittäin. Toimipisteitämme on kaikissa Varsinais-Suomen kunnissa ja fysioterapeutteja meillä on töissä eri ikäisten ihmisten parissa niin avopalveluissa kuin myös asumispalveluyksiköissä. Tarjoamme myös kotiin vietäviä palveluita. Meillä voit toimia mm. neurologisten, psykiatristen ja geriatristen asiakkaiden parissa. Vastaathan hakulomakkeella millä paikkakunnilla haluaisit työskennellä ja onko sinulla erityisiä toiveita siitä, missä yksiköissä haluaisit työskennellä.

Voit toimia fysioterapeuttina, jos olet valmis fysioterapeutti tai suorittanut vähintään 140 opintopistettä fysioterapeutin opinnoista.

Opiskelija: Hakulomakkeella kysytään kuinka paljon sinulla on opintorekisteriin kirjattuja opintopisteitä sillä hetkellä, kun teet hakemusta. Merkitse myös opintorekisterin päiväys.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä. Joissakin tehtävissä vaaditaan, että työntekijä toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Jätä avoin hakemuksesi ”Jätä sijaishakemus” -linkin kautta. Hakemuksesi tallentuu sijaispankkiimme. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota sinulle soveltuva sijaisuus. Muistathan myös päivittää hakemustasi tarpeen mukaan.

Katso myös muiden ammattiryhmiemme avoin haku -rekrytoinnit täältä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/?&desc=avoin%20haku&display=grid&lang=fi_FI,sv_SE,en_US&limit=24&organisation=39800&sort=%22-publish_from%22. Sieltä löydät myös yleisen avoimen haun, mikäli sinua kiinnostavalla ammattiryhmällä ei ole omaa ilmoitusta tai sinulla ei ole vielä tarpeeksi opintopisteitä fysioterapeutin sijaisuuksiin, mutta olisit kiinnostunut muista työtehtävistä Varhassa.


Läs mer

http://www.varha.fi/rekry

rekrytointi@varha.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät

Läs om arbetsgivare