Skip to main content
test
Fysioterapeutin sijaisuus - Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Erilaisia asiakkaita, vaihteleva työ, sopivasti itsenäistä, sopivasti moniammatillista tiimityötä sekä ennen kaikkea mukava työyhteisö. Kuulostiko hyvältä? Tule meille fysioterapeutiksi!

Sijaisuus ajalle 29.8.-31.12.2022 on haettavissa 5.7.2022 klo 15.00 mennessä.

Kauhavan sairaalaosastolla toimii kaksi fysioterapeuttia, joiden tehtävänä on huolehtia sairaalaosaston akuutti- ja kuntoutuspotilaiden fysioterapiasta. Sairaalaosasto on muuttamassa uusiin tiloihin lokakuussa 2022. Fysioterapeutti tutkii potilaan liikunta- ja toimintakykyä, ohjaa ja kuntouttaa sekä tekee apuvälinetarpeen arviota. Tarvittaessa tekee myös kotikäynnin potilaan luo kotona selviytymisen turvaamiseksi. Jos olet halukas monipuoliseen ja innostavaan työhön, haluat kehittymismahdollisuuksia sekä ammattitaitoisen ja huumorintajuisen työyhteisön, olet etsimämme henkilö.

Toivomme Sinulta positiivista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää kliinistä osaamista ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä, motivoitunutta otetta työhön sekä aiempaa kokemusta vastaavasta työstä.
Sijaisuuden alkusijoituspaikka on Kauhavan hyvinvointikeskuksen sairaalaosasto. Työ on päivätyötä. Lisäksi työssä vaaditaan oman auton käyttömahdollisuutta.

Pätevyysvaatimuksena on fysioterapeutin tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus (559/1994). Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on 2 kk. Tehtävässä vaaditaan Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Hakemukset pyydetään sähköisenä Kuntarekryn kautta, www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava fysioterapeutti Helena Mäkelä, puh. 040 588 4468, hoitotyön johtaja Johanna Heino puh.
040 162 7315. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@kaksineuvoinen.fi tai meilletoihin@kaksineuvoinen.fi

Lisätietoja

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen, terveyspalvelut

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen vastaa kaikkien sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelujen järjestämisestä Evijärven kunnan ja Kauhavan kaupungin yhteensä noin 18 000 asukkaalle. Kuntayhtymä on aktiivinen edelläkävijä laadukkaiden sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamisessa ja kehittämisessä.

Tarjoamme henkilöstöllemme, lähes 700 työntekijää, haasteita ja vaikuttamismahdollisuuksia, hyvän työyhteisön ja innovatiiviset kollegat sekä mahdollisuudet monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen.


Osoite: Kauppatie 127 A, 62200 Kauhava

Rekommenderade jobb