Fysioterapeutin sijaisuus kesä-elokuulle

Riihikotiin/ Uranuskotiin fysioterapeutin sijaisuus kesälle 2021.

Riihikoti on Riihimäellä sijaitseva kehitysmyönteinen työpaikka, joka tarjoaa kuntouttavaa pitkäaikaista palveluasumista Kontiontien ja Uranuksenkadun yksiköissä, sekä kotiin kuntouttavaa lyhytaikaista palveluasumista Kontiontien yksikössä.

Tavoitteenamme on asiakkaiden omatoimisuuden tukeminen sekä aktiivisen ja turvallisen elämän mahdollistaminen toimivan moniammatillisen yhteistyön keinoin.

Fysioterapeutti toimii kuntoutuksen asiantuntijana Riihikodin eri yksiköissä moniammatillisen tiimin jäsenenä. Fysioterapeutin tehtäviin kuuluu asiakkaan toimintakyvyn arviointi, yksilö- ja ryhmäterapian suunnittelu ja toteutus, apuvälinetarpeen arviointi ja käytön opastus, kotikäynnit sekä monialaiset kokoukset. Fysioterapeutti toimii yhteistyössä terveyskeskuksen apuvälineyksikön ja fysioterapeuttien kanssa.

Fysioterapeutti johtaa kuntoutuspalavereita ja on mukana hoito- ja palvelussuunnitelmien laatimisessa sekä toteutuksessa yhdessä asiakkaan, omaisten sekä muun henkilökunnan kanssa. Työnkuvaan kuuluu lisäksi henkilökunnan opastaminen kuntouttavien ja ergonomisten työotteiden ja apuvälineiden käytössä. Robotiikkaa ja nykyteknologiaa voidaan Riihikodilla hyödyntää asiakkaiden kuntoutumisessa.

Edellytämme hakijalta aitoa kiinnostusta vanhustyöhön, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksen tekoon sekä innostavaa työotetta.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän eri yksiköissä sekä mahdollisuuden kuntouttavan toiminnan kehittämiseen moniammatillisessa tiimissä.

Fysioterapeutti (AMK) tai terveydenhuoltoalan aikaisempi opistoasteen tutkinto tai loppuvaiheen opiskelija (fysioterapeutti). Opiskelijoiden pätevyys työskennellä eri tehtävissä arvioidaan haastattelussa ja tarkistetaan opintorekisteriotteesta tai opintokortista.

Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa.
Sijaisuuden kesto 1.6.2021- 31.8.2021
- Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.
- Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluvastaava Tiia Helén, tiia.helen@riihimaki.fi, p. 050-5388027 klo9-14
Hakemukset www.kuntarekry.fi kautta 8.3.2021 klo 8:00 mennessä

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Riihikoti
Osoite: Riihikoti EEPOS, Kontiontie 73, 11120 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme.

Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Riihimäen kaupunki - Rökfri arbetsplats