Fysioterapeutin sijaisuus lasten kuntoutus Koks

Fysioterapeutin määräaikaisuus lasten kuntoutukseen

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Haemme fysioterapeuttia Kymsoten lasten erikoissairaanhoidon kuntoutuksen yksikköön työskentelemään lasten ja heidän perheidensä parissa.

Toimit osana moniammatillista työryhmää ja osallistut myös toiminnan kehittämiseen. Fysioterapeutin työssä teet arvioita ja varsinaista terapiaa sekä myös vanhempien ohjaus kuuluu työnkuvaan.

Työ on määräaikainen 26.7.2021 - 30.5.2022 ja kokoaikainen työ. Työpiste sijaitsee Kotkan keskussairaalan lasten kuntoutuksessa, Kotkantie 41. Kelpoisuusvaatimus tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen fysioterapeutin laillistus. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen lasten fysioterapeutin tehtävistä. Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, reipasta asennetta sekä kykyä itsenäiseen toimintaan ja päätöksentekoon.

Valitulta edellytetään tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja sekä rikosrekisteriotetta koska työskentelee lasten kanssa https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2002/20020504. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies
Äijö Liisa
0400 571805
liisa.aijo@kymsote.fi
Tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 48210 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.

Suggested jobs