test
Fysioterapeutin toimet (2 kpl) - Kuusamon kaupunki

Fysioterapeutin toimet (2 toimea)

Oletko fysioterapeutti ja haluat työskennellä ikääntyneiden hyvinvoinnin ja kuntoutumisen edistämiseksi?

Voit olla jo konkari työssäsi tai vielä työkokemusta keräävä vahva tulevaisuuden osaaja, tärkeintä on, että koet aitoa kiinnostusta ikäihmisten parissa tehtävään työtä kohtaan ja suhtaudut avoimesti ja innokkaasti työhösi.

Me tarjoamme sinulle näköalapaikan oman alasi asiantuntijana ikääntyneiden kuntoutuspalveluissa ja mahdollisuuden päästä osaksi osaavaa ja innovatiivista moniammatillista tiimiämme. Uskomme jatkuvaan osaamisen vahvistamiseen ja siksi meillä onkin hyvät mahdollisuudet kouluttautumiseen. Huolehdimme, että saat riittävän perehdytyksen tehtävääsi ja tukenasi toimii ikäihmisten palveluiden moniammatillinen tiimi.

Fysioterapeuttina työsi toteutuu asiakkaan omassa ympäristössä ja/tai kuntoutus- ja vuorohoitoyksiköissä. Ohjaat asiakkaita, asiakkaan läheisiä ja muita toimijoita työskentelemään yhdessä sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Arvioit asiakkaan toimintakykyä, suunnittelet ja toteutat kuntoutusta, ohjaat kuntoutusryhmiä sekä arvioit apuvälineiden ja asunnon muutostöiden tarvetta.

Työ on yhteistyötä eri asiantuntijoiden ja verkostojen kanssa ja näin ollen odotamme sinulta tiimityötaitoja, mutta myös kykyä itsenäiseen työhön. Moniammatilisessa tiimissä arvostamme toisiamme ja teemme asioita suunnitelmallisesti yhdessä asiakkaidemme parhaaksi.

Kinestetiikka on yhteinen toimintatapamme, jonka aiempi kokemus katsotaan eduksi, mutta tarjoamme myös mahdollisuuden kouluttautumiseen. Kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä sekä muistisairaiden tai neurologisten asiakkaiden kuntoutuksesta katsotaan myös eduksesi.

Kelpoisuusehtona on fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

Tällaisen työpaikan tarjoamme juuri sinulle. Heräsikö kiinnostuksesi?

Lähetä hakemuksesi sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi -työavain nro 406107. Mahdolliset paperihakemukset tulee toimittaa osoitteeseen: Perusturva, PL 9 93601 Kuusamo.

Alkuperäiset opiskelu- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Toimeen valitulta edellytetään tartuntatautilain (1227/2016 § 48) mukaista rokotussuojaa. Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaisesti. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaisesti. Koeaika on 6 kk. Kuusamon kaupunki on savuton työyhteisö.

Lisätietoja:
Vs. palveluohjauksen ja kuntoutuspalveluiden esimies Jenni Karjalainen p. 040-860 8768, jenni.karjalainen@kuusamo.fi

Hakuaika päättyy 23.1.2022 klo 23.59.

Kuusamo 4.1.2022
Pohjola Pirkkoliisa, perusturvajohtaja

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. palveluohjauksen ja kuntoutuspalveluiden esimies Jenni Karjalainen p. 040-860 8768, jenni.karjalainen@kuusamo.fi

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Perusturvan toimiala, Ikäihmisten palvelut, Porkkapirtti

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.


Osoite: Porkkatie 2, 93600 Kuusamo

Rekommenderade jobb