Fysioterapeutti - Lappeenrannan kaupunki

Fysioterapeutti

Lappeenrannan kaupunki hakee fysioterapeutin sijaista toimimaan Lappeenrannan kouluympäristöön 9.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Fysioterapeutti toimii osana Liikkuva koulu -ohjelmaa.

Fysioterapeutin työtehtävät koostuvat pääosin fysioterapiaopiskelijoiden työharjoitteluiden ohjauksesta ja organisoinnista. Fysioterapeutti toimii yhteistyössä kouluilla toimivien liikunnanohjaajien kanssa ja pääsee kehittämään Lappeenrannan Liikkuva koulu konseptia yhteistyössä laajan toimijaverkoston kanssa. Kouluajan ulkopuolella fysioterapeutti toimii Lappeenrannan liikuntatoimen työtehtävissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on fysioterapeutin tutkinto.

Arvostamme ammattiosaamisen lisäksi aikaisempaa kokemusta työnohjauksesta, sekä lasten ja nuorten parissa työskentelystä, tiimityöosaamista, hyvää organisointikykyä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Etsimme henkilöä, joka pystyy toimimaan hyvin eri sidosryhmien kanssa ja joka on halukas kehittämään uutta toimintaa.

Liikkuva koulu -ohjelman ja Lappeenrannan alueellinen tuntemus katsotaan eduksi. Palkkaus KVTES:n mukaisesti. Tehtävään valittavan tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja rikosrekisteriote.

Työpaikkahaastattelut järjestetään viikolla 32.

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 09.00 - 15.00 (20.-28.6. välisellä ajalla)
hankevastaava Marko Siltamies, marko.siltamies(at)lappeenranta.fi, p. 040 653 4888.

Liikuntatoimi
Osoite: Lappeenranta

Lappeenranta on uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneerikaupunki, jonka intohimona on ongelmien ratkaiseminen. Olemme Suomen ilmastopääkaupunki täynnä uutta energiaa, rohkeaa ajattelua ja kansainvälistä osaamista. Vain kaksi tuntia Helsingistä Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla sijaitsevassa noin 73 000 asukkaan yliopisto- ja matkailukaupungissa uskallamme ja teemme. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö tekijöineen ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta.
Lappeenrannan kaupungin liikuntatoimi tarjoaa kuntalaisille monipuolisia ja laadukkaita liikuntapalveluja ympäri vuoden. Tavoitteena on lisätä kuntalaisten liikunnan harrastusta sekä tarjota terveyttä edistävää ja ylläpitävää liikuntaa.
Lappeenranta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan