Fysioterapeutti - Kolarin kunta

Fysioterapeutti

Etsimme fysioterapeutin sijaista Kolarin terveyskeskuksen fysioterapiaan ajalle 1.8.2019-31.1.2020.

Työhön sisältyy laajasti fysioterapian eri osa-alueet terveyskeskuksessa. Toivomme innostunutta ja ennakkoluulotonta asennetta kehittää työtä ja toimia monialaisesti sekä joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja valmiutta ohjata, opastaa ja kouluttaa. Eduksi katsotaan työkokemus terveyskeskustyöstä.

Kelpoisuutena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti. Toimi on kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen ja Kolarin kunnan hallintosäännön alainen. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Hakemus ansioluetteloineen, opinto- ja työtodistuksineen tulee jättää 22.7.2019 klo 15 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Sijaisuutta on mahdollista hakea myös sähköpostitse tellervo.seppala(at)kolari.fi tai paperimuotoisena osoitteeseen Kolarin terveyskeskus, Osastonhoitaja, Sairaalantie 4b, 95900 Kolari.

Tarvittaessa järjestetään haastattelu. Valitun on ennen sijaisuuden vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.
Työyksikkö on savuton.

Osastonhoitaja Tellervo Seppälä, puh. 040 489 5330, tellervo.seppala@kolari.fi

Kolarin kunta
Osoite: Sairaalantie 4b, 95900 Kolari

Kolarin kunta on noin 4 000 asukkaan vireä kunta Tunturi-Lapissa.

Tutustu työnantajaan