Fysioterapeutti

Äänekosken kaupungin Arjen tuen vastuualue ilmoittaa haettavaksi kotihoidon fysioterapeutin toimen vakinaiseen työsuhteeseen.

Arjen tuen vastuualueeseen kuuluvat vanhusten, vammaisten, mielenterveyskuntoutujien sekä päihdeasiakkaiden arjessa selviytymistä edistävät palvelut, joita toteutetaan kotihoidossa, lyhytaikaisyksiköissä sekä laitos- ja palveluasumisessa. Kotihoidon fysioterapeutin työkenttänä ovat kotihoidon yksiköt koko kaupungin alueella. Fysioterapeutin työnkuvaan sisältyy kotihoidon tiimien työn tukeminen omalla ammattitaidollaan sekä varahenkilöstön ohjaajan sijaisena toimiminen.

Haemme fysioterapeuttia vakituiseen toimeen 2.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kotihoidossa toimivalta fysioterapeutilta odotamme vankkaa ammattitaitoa, hyviä yhteistyötaitoja sekä valmiutta työskennellä vaihtuvissa työyksiköissä. Edellytämme hakijalta myös sitoutumista Arjen tuen yksiköissä toteutettavaan kuntouttavaan työotteeseen. Työn kelpoisuusehtona on fysioterapeutin AMK -tutkinto tai aiempi opistoasteinen tutkinto (Laki sosiaalihuollon henkilöstön ammatillisesta kelpoisuusvaatimuksesta 272/2005). Työaikamuoto on keskimääräinen yleistyöaika ja viikoittainen työaika 38.75 h. Työ on päivätyötä. Työskentelyn edellytyksenä on oman auton käyttö.

Järjestämme asianmukaisen perehdytyksen työtehtäviin ja -yksiköihin. Fysioterapeutti sijoittuu liikkuvaan hoitajapoolin, jonka toimintaa koordinoi oma ohjaaja, joka toimii myös varahenkilöstön esimiehenä.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:in mukaisesti. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Hänen on oltava rekisteröitynyt Valviran Sosiaali- ja/tai terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Toimen täyttämisessä noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Toivomme hakemukset Kuntarekry fi. hakujärjestelmän kautta. Työhaastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä Valviran rekisteröintitodistus. Haastattelut järjestetään vk 51.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Tutustu työnantajaan

vs. vastaava ohjaaja Pauliina Taipale puh 0400 115 720
pauliina.taipale(at)aanekoski.fi

Äänekosken kaupunki, Perusturvatoimiala, Arjen tuki
Osoite: PL 24, 44101 äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki. Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%. Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500. Olemme savuton työyhteisö.