Fysioterapeutti

Haemme kuntouttavan työn ammattilaista fysioterapeutin tehtävään 28.2.2021 asti jatkuvaan sijaisuuteen tai sopimuksen mukaan.

Tehtäväsi sijoittuu terveyttä edistävien palveluiden vastuualueelle. Terveyttä edistävät palvelut käsittävät avoterveydenhuollon palvelut, suun terveydenhuollon palvelut ja kuntouttavat palvelut. Kuntouttaviin palveluihin kuuluvat fysioterapia, toimintaterapia, puheterapia, lääkinnällinen kuntoutus ja apuvälinepalvelut.

Fysioterapeutti vastaa yhdessä muun henkilökunnan kanssa asiakkaiden kuntoutuksen suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Tehtävä jakautuu siten, että puolet työstä on kotikäyntifysioterapiaa ja puolet fysioterapeutin työtä hoivaosasto Helmiinassa. Työ on luonteeltaan vahvasti moniammatillista, ja tehtävän edellytys on vahva sitoutuminen asiakaslähtöiseen ja kuntouttavan toimintamallin kehittämiseen. Fysioterapeutin työtehtäviin kuuluvat myös henkilökunnan ohjaaminen ja apuvälineasiat.

Edellytämme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet aktiivinen, joustava ja sinulla on itsenäinen työote. Teet sujuvasti yhteistyötä fysioterapeuttityöparisi kanssa, ja hyödynnät työssäsi näyttöön perustuvia menetelmiä. Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta kunnallisesta fysioterapiasta sekä julkisen toimintakentän tuntemusta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa keravalaisten hyvinvointiin terveydenhuollon muuttuvassa toimintaympäristössä. Sinua odottaa iloinen ja osaava kuntoutustyön ammattilaisten moniammatillinen tiimi.

Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Noudatamme tehtävän täytössä koeaikaa, joka on puolet palvelusuhteen kestosta. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Työaika on yleistyöaika, 38 tuntia 15 minuuttia viikossa. Työpisteesi sijaitsee Keravan terveyskeskuksessa (os. Metsolantie 2, Kerava).

Hakuaika päättyy 25.9.2020 klo 12.00. Paikka voidaan täyttää heti sopivan hakijan löytyessä. Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää erillinen CV. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja

http://www.kerava.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa kuntouttavien palveluiden esimies Heikki Routavaara/lääkinnällinen kuntoutus puhelimitse 040 318 3278 tai sähköpostitse heikki.routavaara@kerava.fi

Keravan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalveluiden toimiala
Osoite: Metsolantie 2, 04200 Kerava

Kerava on 36 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Me täällä pienessä suuressa kaupungissamme teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Kaupungin menestyksekkäiden palveluiden takana on osaava ja monipuolinen henkilöstömme. Arvostamme uusia näkökulmia ja innokkaita osaajia ja olemme sitoutuneita palvelujemme kehittämiseen. Kannustamme toisiamme sekä vahvistamme työllämme palveluiden vaikuttavuutta. Rakennamme yhteisöllisyyttä ja hyvää vuorovaikutusta sekä uudenlaisia yhteistyön tekemisen muotoja.

Kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1750 työntekijää, joista liki 600 työntekijää sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialalla. Olemme savuton kaupunki.