Fysioterapeutti - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Avoinna FYSIOTERAPEUTIN sijaisuus

Fysioterapeutin tehtävään kuuluu perusterveydenhuollon fysioterapeutin tehtävät fysioterapiassa, vuodeosastolla ja apuvälinetoiminnassa. Sijaisuuden kesto on 7.5.2021- 3.11.2021 Ylivieskan fysioterapiayksikössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on fysioterapeutin sijaisuuteen on ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994 2§ 1 mom.) mukainen laillistus. Myös valmistuvat opiskelijat voidaan huomioida.

Arvostamme positiivista asennetta, joustavuutta, hyviä vuorovaikutus taitoja ja sinulta oma-aloitteisuutta ja reippautta työn tekemiseen. Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työn, mukavan työyhteisön ja sen tuen. Huolehdimme, että saat riittävän perehdytyksen työhön.

Palkkaus on kunnallisen yleisen KVTES:n ja työn vaativuuden (TVA) mukaan. Tartuntalain 48§ mukainen rokotussuoja on suositeltavaa.
Lähetä avoimen hakemuksesi kuntarykryn kautta (www.kuntarekry.fi). Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteystiedot: Osastonhoitaja Heli Hemmilä p. 044 419 5203
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi(at)kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Heli Hemmilä p. 044 419 5203
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi(at)kalliopp.fi

Lisätietoja

Fysioterapia

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Kirkkotie 4, 85100 Kalajoki

Rekommenderade jobb