Fysioterapeutti - Kittilän kunta

Kittilän kunnassa on haettavana fysioterapeutin toimi.

Hakijoilta edellytetään fysioterapeutin tutkintoa ja oikeutta toimia laillistettuna terveydenhuollon ammattihenkilönä. Fysioterapeutti toteuttaa yhteistyössä toisten fysioterapeuttien kanssa mm. tehostettua kotikuntoutusta kotihoidon asiakkaille tukien osastolta kotiutumista ja kotona selviytymistä, kartoittaa asunnon muutostöitä sekä tarvittaessa opastaa henkilökuntaa ergonomia asioissa. Työnantaja arvostaa joustavuutta, motivoituneisuutta, tiimityötaitoja sekä yhteistyökykyä.

Työaika ja palkkaus ovat KVTES:n mukaisia, työsuhde on Kittilän kuntaan. Aloittaminen voidaan sopia erikseen. Työsuhteessa on 6 kk:n koeaika ja valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärinlausunto (T-lausunto) ennen työn vastaanottamista. Oman auton käyttö työn hoitamiseksi on suotavaa.

Haastatteluun kutsuttavien tulee esittää tilaisuudessa alkuperäiset opinto- ja työtodistukset sekä tartuntatautilain (1227/2016) 48§ mukainen todistus soveltuvuudesta.

Hakemukset liitteineen tulee jättää 27.9.2021 klo 15 mennessä sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi (CV on mahdollista laittaa liitetiedostona).

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidonohjaaja Leena Savikuja, puh. 040 716 0245, leena.savikuja@kittila.fi, vs. osastonhoitaja Jaana Torppala, puh. 040 7742 406, jaana.torppala@kittila.fi

Lisätietoja

Kittilän kunta, Sosiaali- ja terveystoimi

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue ja kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet


Osoite: Valtatie 15, 99100 Kittilä

Rekommenderade jobb