test
Fysioterapeutti - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunnan perusturvapalvelujen kuntoutuspalveluissa on haettavana fysioterapeutin osa-aikainen sijaisuus viikkotuntimäärän ollessa 28h 15min. Sijaisuus on määräaikainen ajalla 24.1. - 5.8.2022.

Etsimme kuntoutuspalvelujen fysioterapiapalveluihin fysioterapeuttia, joilla on hyvät yhteistyötaidot sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityöhön.
Eduksi tehtävän hoidossa on omata työkokemusta ja/tai halukkuutta työskennellä julkisen terveydenhuollon kuntoutuspalveluissa, fysioterapia- ja apuvälinepalveluiden asiakkaiden parissa. Työtehtävät painottuvat ikäihmisten parissa työskentelyyn tukemalla tehostetun palveluasumisen asukkaiden toimintakykyä apuvälineiden sekä ryhmä- että yksilöohjausten ja -terapioiden avulla sekä muista sovituista fysioterapeutin työtehtävistä. Työ tehdään sovitusti koko Kirkkonummen alueella. Työtehtävät edellyttävät oman auton käyttömahdollisuutta. Tehtävä täytetään ensisijaisesti kunnan sisäisillä hakijoilla.

Kelpoisuusvaatimukset: fysioterapeutti / fysioterapeutti AMK.

Kielitaitovaatimus: suomen kieli, ruotsin kielen taito katsotaan hakijalle eduksi.

Työehdot ja palkka SOTE-sopimuksen mukaisesti. Koeaika on enintään puolet määräaikaisuuden pituudesta.

Hakemukset toimitetaan 21.1.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 404919).

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Katja Kuula, p. 050-342 3866 tai etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi, tiedustelut 10.1.2022 mennessä

Lisätietoja

Perusturvan palvelualue, Terveyspalvelut, Kuntoutuspalvelut

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Rekommenderade jobb