Skip to main content
test
Fysioterapeutti - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän Kuntoutuspalveluden yksikkö hakee fysioterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen Vieremän terveyskeskuksen avovastaanotolle.

Työssä korostuu kokonaisvaltainen tutkiminen ja oireiden kartoittaminen sekä terapeuttinen harjoittelu ja ohjaus. Työssäsi on käytössä myös etävastaanotto toiminta.

Työ edellyttää ammattitaitoa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Arvostamme positiivista asennetta työhön, yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.
Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun fysioterapeutin tutkinto.

Palkkaus määräytyy kuntayhtymän TVA:n mukaan. Valitun tulee toimittaa todistus terveydentilasta sekä selvitys tartuntalain 48§ ja 48a§ mukaisesta rokotussuojasta.

Lisätietoja

https://www.ylasavonsote.fi/kuntoutus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kuntoutuspalveluiden esihenkilö Tarja-Liisa Väisänen puh. 0400144508 ja kuntoutuksen ja muiden lääkinnällisten palveluiden päällikkö Manu Leppikangas puh. 0401525986.

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Terveyspalvelut, Kuntoutus ja muut lääkinnälliset palvelut, Kuntoutuspalvelut

Ylä-Savon SOTE on Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän perustama sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, joka tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon palvelut, sosiaalihuollon palvelut, ympäristö- ja terveysvalvontapalvelut sekä hallinto- ja tukipalvelut.

Kuntoutuspalveluiden yksikkö tuottaa kuntoutuksen palveluita seudullisesti Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän alueella. Kuntoutuspalveluita tuotetaan avo-, osasto- sekä kotikuntoutuksena.

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät Pohjois-Savon hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi toimija, joka on huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Kuntien ja kuntayhtymien sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen henkilöstö siirtyy hyvinvointialueelle vuoden 2023 alussa ns. vanhoina työntekijöinä. Myös tämä avoinna oleva tehtävä siirtyy 1.1.2023 Pohjois-Savon hyvinvointialueelle. Pohjois-Savon hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12 500 työntekijää.


Osoite: Meijerikatu 2, 74120 Iisalmi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb