Skip to main content
test

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Porvoon kaupungin Sosiaali- ja terveystoimi hakee fysioterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen vanhus- ja vammaispalveluiden Terapiapalveluiden yksikköön, ensisijaisesti osastokuntoutustiimiin 30.5.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toimintamme tavoitteena on ikääntyneen hyvän arjen tukeminen ja osallisuuden vahvistaminen. Mottomme on: Toimintakykyisenä kotona.

Keskeisiä tehtäviäsi ovat:

- kuntoutusosastojen asiakkaiden toimintakykyarviot ja kuntouttaminen osana moniammatillista tiimiä
- kuntoutussuunnitelmien laatiminen yhteistyössä asiakkaan, omaisten ja ammattilaisten kanssa
- kuntouttavan hoitotyön ohjaaminen
- kotikäynnit, joissa arvioidaan esim. apuvälineiden ja asunnonmuutostöiden tarvetta helpottamaan asiakkaan kotona tai sen ympäristössä selviytymistä
- kotiutuvien asiakkaiden jatkofysioterapian suunnittelu
- apuvälinelainaus
- osallistuminen toiminnan kehittämiseen
- monialainen yhteistyö.

Monipuolinen kokemus työskentelystä ikääntyneiden asiakkaiden parissa katsotaan eduksi. Molempien kotimaisten kielten osaaminen on välttämätöntä. Sinulla on valmiudet itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä pystyt toimimaan moniammatillisessa tiimissä. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Tuemme ammatillista kasvuasi hyvällä perehdytyksellä ja tarvittavilla koulutuksilla. Odotamme sinulta valmiutta työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä ja aktiivista osallistumista työn ja palveluiden kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, joka on suorittanut fysioterapeutin (AMK) tutkinnon.

Palkka ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan. Työaika on 38,25 h/viikko. Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Valitun on 30 päivän aikana tehtävän vastaanottamisesta esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lähetä hakemuksesi 23.5.2022 klo 9 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Roope Tyynelä puh. 040 141 6337, roope.tyynela@porvoo.fi

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Roope Tyynelä puh. 040 141 6337, roope.tyynela@porvoo.fi

Lisätietoja

Vanhus- ja vammaispalvelut

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle.

Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb