Skip to main content
test
Fysioterapeutti - Huittisten kaupunki

Huittisten kaupungin terveyskeskuksen terveyskeskussairaalassa on avoinna

Fysioterapeutin toimi

Etsimme joukkoomme Huittisten terveyskeskussairaalaan (ent. vuodeosasto) luotettavaa ja lämminhenkistä fysioterapeuttia. Tarjoamme työtä innostavassa tehtävässä ja kannustavassa työyhteisössä. Arvostamme kehittämisotetta työssä, yhteistyökykyä ja joustavuutta. Potilaspaikkoja osastolla on 22.

Keskeisiä tehtäviäsi ovat asiakkaiden toimintakykyarviot ja kuntouttaminen osana moniammatillista tiimiä, kuntoutussuunnitelmien laatiminen yhteistyössä asiakkaan, omaisten ja ammattilaisten kanssa, kuntouttavan ja toimintakykyä edistävän hoitotyön ohjaaminen, monialainen yhteistyö ja osallistuminen toiminnan kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on fysioterapeutin pätevyys sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Tartuntatautilain 48 § ja 48 a § mukaiset soveltuvuudet vaaditaan. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.
Lisätietoja antavat hoitotyönjohtaja Petteri Männistö puh. 044-7728223 tai fysioterapeuttien tiimin vetäjä Marita Ketola puh. 0447728288.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti Kuntarekry -järjestelmän sähköisellä lomakkeella. Mahdolliset paperihakemukset pyydetään lähettämään osoitteella: Huittisten kaupunki, Maija Marttila, Risto Rytin katu 53, 32700 Huittinen. Kuoreen merkintä, Hakemus. Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen Kuntarekry -järjestelmään.

Hakuaika päättyy maanantaina 22.8.2022 klo 12.00

Tietoa Huittisista www.huittinen.fi

Huittinen 2.8.2022

Hoitotyön johtaja

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hoitotyönjohtaja Petteri Männistö puh. 044-7728223 tai fysioterapeuttien tiimin vetäjä Marita Ketola puh. 0447728288.

Lisätietoja

Huittisten kaupunki, Perusturvakeskus, Terveyskeskus

www.huittinen.fi


Osoite: Risto Rytin katu 53, 32700 Huittinen

Rekommenderade jobb