Skip to main content
test
Fysioterapeutti - Pirkkalan kunta

Etsimme fysioterapeuttia osaksi osaavaa työyhteisöämme määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 05.09.2022 - 31.07.2023 tai sopimuksen mukaan. Työ on alkuun osa-aikainen (19 tuntia 8 min/viikko). Työsuhde muuttuu myöhemmin sovittavana ajankohtana kokoaikaiseksi, jolloin työaika on 38 tuntia 15 min/viikko.

Fysioterapeutti toimii ikääntyneiden palvelukeskuksessa, päivätoiminnassa sekä asumis- ja hoivapalveluissa asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä yhdessä hoitohenkilökunnan kanssa. Fysioterapeutin tehtäviin sisältyvät asukkaiden liikunta- ja toimintakyvyn arviointi ja edistäminen apuvälinepalveluineen. Työhön kuuluu myös ryhmien ohjaaminen, hoitohenkilökunnan ergonomiaosaamisen tukeminen ja vahvistaminen, hoitoneuvotteluihin osallistuminen, kuntoutussuunnitelmien laatiminen sekä toteutumisen arviointi ja edistäminen yhdessä asiakkaan, hoitajien ja omaisten kanssa. Palvelussuhteen alkaessa tehtävä sijoittuu vanhustyön keskus Pirkankoivuun.

Arvostamme asiakas- ja voimavaralähtöistä työotetta, aitoa kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja toimintakyvyn edistämiseen sekä kykyä vastuulliseen, tavoitteelliseen työskentelyyn. Arvostamme erityisesti ryhmänohjaustaitoja, organisointi- ja tiimityötaitoja, ratkaisukeskeistä ja aktiivista otetta työhön sekä innovatiivisuutta uusien toimintamuotojen kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain ja asetuksen mukainen laillistetun fysioterapeutin pätevyys (559/1994). Lisäksi edellytämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan (Sote-sopimus).

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset on esitettävä haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava fysioterapeutti Tommi Ruohonen, puhelin: 050 570 6657 tai etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Lisätietoja

Pirkkalan kunta

Pirkkala on yli 20 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – kestävä kehitys, korkea laatu ja tahto uudistua – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala
Pirkkalan kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb