Skip to main content
test
Fysioterapeutti - Kirkkonummen kunta

Tervetuloa tekemään kanssamme arvokasta työtä ikääntyneiden parissa!

Kirkkonummen kunnan Ikäihmisten palvelut tarjoaa työsuhteen reippaalle ja ystävälliselle fysioterapeutille perhevapaan sijaisuuden ajaksi! Tarjoamme sinulle antoisan työn vanhustyötä kehittävässä moniammatillisessa työyhteisössä, jossa teet tiivistä yhteistyötä muun muassa kotihoidon, omalääkäreiden ja muun hoito- ja kuntoutushenkilöstön kanssa. Muodostat ikäihmisten kotikuntoutustyön tiimin yhdessä kotikuntouttajien kanssa. Kotikuntoutus on tärkeä osa Kirkkonummen kunnan Ikäihmisten hyvinvointipalveluita.

Asiakkaasi ovat pääosin 65 vuotta täyttäneitä, ja työn tavoitteena on ohjata, tukea ja neuvoa asiakkaita mahdollisimman turvallisen ja laadukkaan arjen saavuttamisessa omassa kodissaan. Pidämme tärkeänä ennaltaehkäisevää toimintatapaa, moniammatillista työskentelyä ja ennen kaikkea asiakaslähtöisyyttä, sillä ikäihmisemme ovat meille tärkeitä.

Hoitaaksesi tehtävän ansiokkaasti hyödyt rauhallisuudesta, valppaudesta ja ystävällisestä kohtaamistaidosta. Koska tapaat asiakkaita kotikäynneillä, on ajokortista ja oman auton ainakin ajoittaisesta käyttömahdollisuudesta sinulle apua.

Eduksesi tässä työssä on aiempi kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä molempien kotimaisten kielten suullinen taito. Työtehtävät vaativat arviointi- ja yhteistyökykyä. Työ on arkisin tapahtuvaa päivätyötä, työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Masalassa. Kirkkonummi on savuton työpaikka.

Kelpoisuusvaatimuksena on fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävä on sinulle vapaana jo elokuun loppupuolella, mutta työn aloittamisesta voimme neuvotella yhdessä kanssasi.

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy meistä lisää! Tapaamisia hakijoiden kanssa järjestämme mielellämme jo hakuaikana.

Hakemukset toimitetaan 26.8.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 457620).

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Anri Vainio, p. 040 1269 789, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Perusturvan palvelualue, Ikäihmisten palvelut, Kotihoito

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: ., 02430 Masala

Rekommenderade jobb